Wiecie może czy biała czekolada nadaje się do babeczek i muffinek? Nie chodzi mi o czekoladę, którą dajemy pokrojoną tylko rozpuszczamy ją i dodajemy taką płynną.
Możesz dodać ale musisz uważać z ilością. Zbyt dużo czekolady sprawi, że ciasto po upieczeniu będzie się sypało. Nie będzie spójne. Smak takich muffinek jest genialny
To jednak nie będę jej rozpuszczał. Dam ją pokrojoną, a rozpuszczę gorzką czekoladę.
Wiecie może czy biała czekolada nadaje się do babeczek i muffinek? Nie chodzi mi o czekoladę, którą dajemy pokrojoną tylko rozpuszczamy ją i dodajemy taką płynną.
Możesz dodać ale musisz uważać z ilością. Zbyt dużo czekolady sprawi, że ciasto po upieczeniu będzie się sypało. Nie będzie spójne. Smak takich muffinek jest genialny
Wiecie może czy biała czekolada nadaje się do babeczek i muffinek? Nie chodzi mi o czekoladę, którą dajemy pokrojoną tylko rozpuszczamy ją i dodajemy taką płynną.
Biała czekolada
Obserwuj wątekOdp: Odp: Biała czekolada
skuter5
To jednak nie będę jej rozpuszczał. Dam ją pokrojoną, a rozpuszczę gorzką czekoladę.
Odp: Biała czekolada
misia5
Możesz dodać ale musisz uważać z ilością. Zbyt dużo czekolady sprawi, że ciasto po upieczeniu będzie się sypało. Nie będzie spójne. Smak takich muffinek jest genialny
Biała czekolada
skuter5