Chciałam dodać białą czekoladę zamiast gorzkiej do muffinek. Jak bardzo zmieni się ciasto gdy zrobię taką zamianę? Wiem, ze kolor i smak będzie inny. Chodzi mi o konsystencję. Zmieni się czy będzie taka jak ma być?
Zmieni się konsystencja. Białą czekolada jest bardziej płynna. Ciasto będzie smaczne i to bardzo ale po upieczeniu będzie miało inną strukturę niż ciasto z dodatkiem gorzkiej czekolady
Misia ma rację. Ciasto jest znacznie luźniejsze po dodaniu białej czekolady. Przy gorzkiej tego nie zauważyłam.
Chciałam dodać białą czekoladę zamiast gorzkiej do muffinek. Jak bardzo zmieni się ciasto gdy zrobię taką zamianę? Wiem, ze kolor i smak będzie inny. Chodzi mi o konsystencję. Zmieni się czy będzie taka jak ma być?
Zmieni się konsystencja. Białą czekolada jest bardziej płynna. Ciasto będzie smaczne i to bardzo ale po upieczeniu będzie miało inną strukturę niż ciasto z dodatkiem gorzkiej czekolady
Chciałam dodać białą czekoladę zamiast gorzkiej do muffinek. Jak bardzo zmieni się ciasto gdy zrobię taką zamianę? Wiem, ze kolor i smak będzie inny. Chodzi mi o konsystencję. Zmieni się czy będzie taka jak ma być?
Biała czekolada w wypiakach
Obserwuj wątekOdp: Biała czekolada w wypiakach
biedroneczki
Odp: Odp: Biała czekolada w wypiakach
mocsłodkości
Misia ma rację. Ciasto jest znacznie luźniejsze po dodaniu białej czekolady. Przy gorzkiej tego nie zauważyłam.
Odp: Biała czekolada w wypiakach
misia5
Zmieni się konsystencja. Białą czekolada jest bardziej płynna. Ciasto będzie smaczne i to bardzo ale po upieczeniu będzie miało inną strukturę niż ciasto z dodatkiem gorzkiej czekolady
Biała czekolada w wypiakach
biedroneczki