Mi wlasnie nie za duzo wyszlo, bo robilam ze slodkiej kapustki (tu gdzie mieszkam kwaszonej nie robia... )
I z polowy glowki kapusty zrobilam golabki, a z reszty wlasnie bigosik.
Pozazdrościłam Ci i zrobiłam dzisiaj białą kapustkę zasmażaną!
Mi wlasnie nie za duzo wyszlo, bo robilam ze slodkiej kapustki (tu gdzie mieszkam kwaszonej nie robia... )
I z polowy glowki kapusty zrobilam golabki, a z reszty wlasnie bigosik.
Widzisz, skoro taki autorytet kulinarny jak Bahus potwierdza, co Ci napisałam na priv, to bigosik przetrwał! Chętnie bym spróbowała! Rzadko robię, bo nie da się zrobić mało i we dwójkę jemy i jemy...
zmieniono 1 raz (ostatnio 11 lut 2011 09:07 przez Henia)
Wczoraj uotowalam bigos (zaznaczam, pierwszy raz) i po ostygnieciu nie wlozylam go do lodowki. Zrobilam to dopiero dzis wieczorem. Czy bigos moglby sie juz popsuc, stracic na swiezosci?
bigos
Obserwuj wątekOdp: Odp: bigos
Henia
Pozazdrościłam Ci i zrobiłam dzisiaj białą kapustkę zasmażaną!
Odp: bigos
Bahus
Odp: bigos
I z polowy glowki kapusty zrobilam golabki, a z reszty wlasnie bigosik.
Odp: bigos
Henia
Odp: Odp: bigos
Odp: bigos
Bahus
bigos