Czym kierujecie się przy doborze przepisu na biszkopt? Używacie zawsze ten sam przepis czy może za każdym razem robicie go wg przepisu podanego przez autora danego wypieku?
Ja używam zawsze tego samego przepisu. Mam jeden sprawdzony i w zależności czy potrzebuję jasny czy ciemny to dodaję albo 3 łyżki kakao albo 3 łyżki mąki pszennej Zawsze wychodzi i nie opada. Jest lekki, puszysty i bardzo delikatny
Czym kierujecie się przy doborze przepisu na biszkopt? Używacie zawsze ten sam przepis czy może za każdym razem robicie go wg przepisu podanego przez autora danego wypieku?
Biszkopt
Obserwuj wątekOdp: Biszkopt
mocsłodkości
Ja używam zawsze tego samego przepisu. Mam jeden sprawdzony i w zależności czy potrzebuję jasny czy ciemny to dodaję albo 3 łyżki kakao albo 3 łyżki mąki pszennej Zawsze wychodzi i nie opada. Jest lekki, puszysty i bardzo delikatny
Biszkopt
skuter5