Kisiel domowym sposobem robiłem wiele razy. Niestety na budyń się nie zdecydowałem Unikam nawet tego kupnego, bo zwykle podchodzi mi " wodą" jest okropny. Z chęcią spróbowałbym tego budyniu na mleku kokosowym. zapowiada się smakowicie. Moja żona uwielbia to mleko więc pewnie była by zachwycona takim budyniem
Zgadzam się, to wcale nie takie trudne. Ja uwielbiam np. domowy budyń na mleku kokosowym.
Mniam. Robiłam budyń na mleku kokosowym dawno temu ( oj bardzo dawno temu). Dobrze, że mi o nim przypomniałaś. Moje dziewczynki bardzo lubią domowej roboty budyń. Musze go kiedyś znowu zrobić.
Na mleku kokosowym jeszcze nie robiłam budyniu. Jestem ciekawa jego smaku. Musi być bardzo ciekawy w smaku. Czuć aromat kokosa? Muszę kiedyś wypróbować zrobić budyń na takim mleku. Zapowiada się pysznie.
Zrobienie budyniu bez użycia gotowych mieszanek dostępnych w sklepach wcale nie jest takie trudne jak może się wydawać Wbrew pozorom to bardzo prosty i szybki sposób na wyczarowanie tego deseru samemu bez udziału zbędnej chemii
Próbowałyście kiedyś same ugotowac budyn? Same nie oznacza tu wsypania proszku z paczuszki do podgrzewanego mleka. To znaczy zrobić od podstaw taki proszek (czy raczej - mase), z ta różnicą, że bez konserwantów i regulatorów smaku. Zrobiłam ostatnio właśnie w ten sposób budyn i wyszedł świetnie! Korzystałam z artykułu na ... ( usunięte przez moderatora) . Dostępny jest tam cały przepis, wiec już nie bedę przeklejać
Odpowiedz na/ edytuj Budyn i kisiel domowymi sposobami.
Budyn i kisiel domowymi sposobami.
Obserwuj wątekOdp: Budyn i kisiel domowymi sposobami.
skuter5
Odp: Budyn i kisiel domowymi sposobami.
misia5
Mniam. Robiłam budyń na mleku kokosowym dawno temu ( oj bardzo dawno temu). Dobrze, że mi o nim przypomniałaś. Moje dziewczynki bardzo lubią domowej roboty budyń. Musze go kiedyś znowu zrobić.
mocsłodkości
zielonka
misia5
agnieszkahelin