Zauważyliście, że w kupnej ( zwłaszcza w tej z hipermarketów) bułce tartej są takie większe "kulki" jakby nie do końca zmielonej bułki?. Ja przesiewam taką bułkę tartą i zostają mi właśnie takie "kulki". Macie jakieś rady do czego to wykorzystać? Już nie mogę się doczekać mojej maszynki do mielenia. W końcu będę miała normalną bułkę tartą
Możesz taką bułkę dodać do zagęszczenia farszu lub kotletów z mięsa mielonego.
Zauważyliście, że w kupnej ( zwłaszcza w tej z hipermarketów) bułce tartej są takie większe "kulki" jakby nie do końca zmielonej bułki?. Ja przesiewam taką bułkę tartą i zostają mi właśnie takie "kulki". Macie jakieś rady do czego to wykorzystać? Już nie mogę się doczekać mojej maszynki do mielenia. W końcu będę miała normalną bułkę tartą
Bułka tarta
Obserwuj wątekOdp: Odp: Bułka tarta
robaczek
Odp: Bułka tarta
mocsłodkości
Możesz taką bułkę dodać do zagęszczenia farszu lub kotletów z mięsa mielonego.
Bułka tarta
biedroneczki