Bardzo sie ciesze ze znalazlam POKREWNA DUSZE,jestem taka sama jak ty walczyc o sprawiedliwosc,o slabszych a przy tym czasami szybciej mowie jak mysle,mam tez niewyparzona gebe mam tez przyjaciol ktorzy mnie za to cenia-za prawde i za to jestem sprwiedliwa wobec siebie i innych (najwiekszego wroga potrafie pochwalic i docenic ) Wielu ludzi traci sie takim postepowaniem ale tylko na chwile madry przemysli i zawsze wroci do mnie i sie nawet potrafi tlumaczyc.Najwazniejsze ze ja patrzac w lustro mowie JESTES OK.Nie przejmoj sie nie jestes sama na tym swiecie z tak cudownym charakterkiem pozdrawiam
Zapomniałabym Natalko że nie jest tak prosto powiedzieć innym w czym jest problem, a jeśli chcesz coś zmienić to się uda. Trzymam kciuki za zmiany na lepsze! Za siebie też trzymam bo próbuje nie być takim nerwusem i myślicielem jednocześnie jakim jestem tak to jest jak się po rodzicach spija całą śmietankę najgorszych wad
Byliśmy piękni i młodzi teraz już tylko piękni Nie, nie byłam grzeczna jakoś nie wydaje mi się że dało się mnie tak łatwo naprostować. Podobnie jak Kazik mam "niewyparzoną japę" ale nie o siebie a o innych walczącą niestety. W szkole na studiach i teraz w pracy tak mocno walczyłam o innych że zapominałam o sobie i traciłam na tym wiele. To widzę dopiero z perspektywy czasu że było to nieopłacalne. Niestety zostało mi to do dziś że bardziej przejmuje się innymi niż sobą, a kiedy ja potrzebuje pomocy czy wsparcia choćby słownego zostaje sama. Cóż takie życie ch...e (wybaczcie ale czasem mi się wymknie) powinnam się do tego przyzwyczaić, bo jak to powtarza mój tato "kto ma miękkie serce ten ma twardą dupę"
Walcz i wierz wiara czyni cuda, Natalko masz to zakodowane w podswiadomosci ,czy probowalas hipnozy?Ja zucilam po 23 latach palenie poddalam sie hipnozie wstalam z lozka i nie pale juz 14 lat,Zycze Ci z calego serca bys zwalczyla swoja chorobe
Dziękuję Wam dziewczyny z całego serca,i dzięki Wam wszystkim coraz mocniej wierzę,że mi się uda.Jedne co mogę. Wam obiecać to to ,że będę walczyła i oby się udało,chociaż długa i trudna droga i walka mnie czeka !
...dziewczyny to wszystko dostają, pychole, na ciasteczko wołacie się, na kawusie, facetów (ilu ich?), to "we konty idom".
Jestem ..i idem sobie ...
Kaziu to nie z braku checi tylko ze wstydliwosci
Ha,ha Anulaka a myslalby kto,ze my takie wstydliwe
Mialo byc Anulka,a wyszlo Anulaka,przepraszam za przejezyczenie
Dziękuję Wam dziewczyny z całego serca,i dzięki Wam wszystkim coraz mocniej wierzę,że mi się uda.Jedne co mogę. Wam obiecać to to ,że będę walczyła i oby się udało,chociaż długa i trudna droga i walka mnie czeka !
...dziewczyny to wszystko dostają, pychole, na ciasteczko wołacie się, na kawusie, facetów (ilu ich?), to "we konty idom".
Uda sie, wszyscy 3mamy mocno zacisniete kciuki i wiedz, ze szczerze - JESTESMY Z TOBA I Z CALEGO SERCA PRAGNIEMY TWOJEGO POWROTU DO ZDROWIA Mysle, ze jak kazda walka - wymaga krwi, potu, lez i poswiecen, ale taka wlaka, zakonczona wygrana, przynosi prawdziwa satysfakcje i przede wszystkim ukojenie
Byliśmy młodzi, piękni, grzeczni ... jacy byliśmy.
Obserwuj wątekOdp: Odp: Byliśmy młodzi, piękni, grzeczni ... jacy byliśmy.
wio
Odp: Byliśmy młodzi, piękni, grzeczni ... jacy byliśmy.
margolata
margolata
wio
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Byliśmy młodzi, piękni, grzeczni ... jacy byliśmy.
kinga
Mialo byc Anulka,a wyszlo Anulaka,przepraszam za przejezyczenie
Odp: Odp: Odp: Odp: Byliśmy młodzi, piękni, grzeczni ... jacy byliśmy.
kinga
Odp: Odp: Odp: Byliśmy młodzi, piękni, grzeczni ... jacy byliśmy.
Anula
Odp: Odp: Byliśmy młodzi, piękni, grzeczni ... jacy byliśmy.
Sarenka
Odp: Odp: Byliśmy młodzi, piękni, grzeczni ... jacy byliśmy.
ulcia21
Natalko uda Ci sie napewno.