Serki to przepyszna przekąska . Ja osobiście dałbym ciut więcej ketchupu Taki projekt jest fantastyczny ponieważ można poznać nowe produkty , tak naprawdę dzięki temu wiele osób z naszego grona po spróbowaniu zaczęło kupować przekąski serowe Cheese Snack
Serowa przekąska Cheese Snack - dostępna w dwóch smakach: naturalny ser i ketchup. Idealna przekąska dla dorosłych i dzieci, szczególnie przy obecnych obostrzeniach w sklepikach szkolnych! To coś, co polubiła cała moja rodzina! Polecam!
Przekąska serowa Cheese Snack wzbudziła odmienne opinie wśród moich rozmówców. Jednym smakowała innym nie. Moje dziecko 4,5 letnie nawet nie chciało jej spróbować. Lepiej smakowała przekąska original niż z ketchupem. Dopóki nie doczytałam na opakowaniu że to mozzarella to cały czas za mną chodziło z jakiego to sera zrobione. Smak original bardzo przyjemny. Ketchup niezupełnie, ale może dzieciom bardziej podejdzie do gustu. Fajna przekąska do zabrania i przekąszenia np w pracy czy szkole. Doskonale zaspokaja głód na jakiś czas. Pakowane fajnie, atrakcyjnie dla dzieci. Najlepsze z lodówki, po kilku godzinach nachodzi wodą, pewnie serwatka się oddziela. Dla smakoszy sera fajna przekąska.
Wielki plus dla tej przekąski za naturalny skład , naprawdę przypadła nam do gustu,córka się nie może doczekać aż zje i zwykle jedna to za mało. Ma być jedna keczupowa i jedna zwykła na drogę , chociaż osobiście wolę tę bez dodatków.100% sera w składzie jest naprawdę w obecnych czasach czymś niesamowitym Córka ma 4lata a sama ładnie rozpakowuje -duży plus zaopakowanie,zawsze patrzy co będzie narysowane na jej paluszku i w sumie ona pierwsza nam powiedziała że one się różnią,no cóż, dzieci widzą wszystko a Wy już próbowaliście?
cheese snack
Obserwuj wątekOdp: cheese snack
krzys66
Odp: cheese snack
voytaz73
Odp: cheese snack
kasiwan
cheese snack
dea.dia