Zazwyczaj kotlety panieruję w bułce tartej. Zresztą pewnie większość z nas używa właśnie takiej panierki do mięsa. W czym można panierować mięso, żeby miała bardzo chrupiącą otoczkę? Macie jakieś pomysły?
Do panierowania możesz też użyć płatków owsianych Super sprawdzą się też orzechy, ale od stopnia zmielenia będzie zależało czy panierka będzie chrupka czy też nie
Dzięki Jesteście kochane. O panierce z płatków słyszałam, tylko zapomniałam Za to panierowanie w chipsach to dla mnie zupełna nowość Tego się nie spodziewałam. Wypróbuję oba sposoby
Zazwyczaj kotlety panieruję w bułce tartej. Zresztą pewnie większość z nas używa właśnie takiej panierki do mięsa. W czym można panierować mięso, żeby miała bardzo chrupiącą otoczkę? Macie jakieś pomysły?
Panierować możesz też w chipsach Wychodzą genialnie chrupiące Moje ulubione choć "troszkę" tuczące
Zazwyczaj kotlety panieruję w bułce tartej. Zresztą pewnie większość z nas używa właśnie takiej panierki do mięsa. W czym można panierować mięso, żeby miała bardzo chrupiącą otoczkę? Macie jakieś pomysły?
Mięso z kurczaka możesz panierować np. w płatkach kukurydzianych. Musisz je pokruszyć i po obtoczeniu mięsa w jajku obtoczyć je w takich właśnie płatkach
Zazwyczaj kotlety panieruję w bułce tartej. Zresztą pewnie większość z nas używa właśnie takiej panierki do mięsa. W czym można panierować mięso, żeby miała bardzo chrupiącą otoczkę? Macie jakieś pomysły?
Chrupiąca panierka
Obserwuj wątekOdp: Chrupiąca panierka
robaczek
Do panierowania możesz też użyć płatków owsianych Super sprawdzą się też orzechy, ale od stopnia zmielenia będzie zależało czy panierka będzie chrupka czy też nie
Odp: Odp: Chrupiąca panierka
ciasteczka
Odp: Chrupiąca panierka
biedroneczki
Panierować możesz też w chipsach Wychodzą genialnie chrupiące Moje ulubione choć "troszkę" tuczące
Odp: Chrupiąca panierka
mocsłodkości
Mięso z kurczaka możesz panierować np. w płatkach kukurydzianych. Musisz je pokruszyć i po obtoczeniu mięsa w jajku obtoczyć je w takich właśnie płatkach
Chrupiąca panierka
ciasteczka