Nie wiem jak Wy, ale ja już odliczam czas do świąt Już nie mogę się ich doczekać. Niby jest masa pracy, ale uśmiech rodziny i gości jest tego wart. Kiedy nastawiacie ciasto na piernik staropolski?
Ja mam nadzieję, że zrobię ten piernik w tym roku. Jak mnie nic nie wybije z myślenia o zarobieniu ciasta to zrobię je 11.11
Ja tak piernik robiłam przez kilka lat Zrobię, zrobię no na pewno go zrobię W końcu się zabrałam i upiekłam go w zeszłym roku W tym roku będzie powtórka, bo wszystkim smakował
Ja co roku robię ciasto na pierniki około 10 listopada. I ciasto leżakuje w chłodnym miejscu najkrócej przez 3 tygodnie. Napisałam pierniki bo u mnie wolą małe pierniczki niż piernik w całości.
Nie wiem jak Wy, ale ja już odliczam czas do świąt Już nie mogę się ich doczekać. Niby jest masa pracy, ale uśmiech rodziny i gości jest tego wart. Kiedy nastawiacie ciasto na piernik staropolski?
Ja mam nadzieję, że zrobię ten piernik w tym roku. Jak mnie nic nie wybije z myślenia o zarobieniu ciasta to zrobię je 11.11
Ja to ciasto zamierzam zrobić na dniach. Też już się nie mogę świąt doczekać
Ciasto na piernik
Obserwuj wątekOdp: Ciasto na piernik
zbysiowa
Odp: Odp: Ciasto na piernik
misia5
Ja tak piernik robiłam przez kilka lat Zrobię, zrobię no na pewno go zrobię W końcu się zabrałam i upiekłam go w zeszłym roku W tym roku będzie powtórka, bo wszystkim smakował
Odp: Ciasto na piernik
eli_555
mocsłodkości
misia5
Ja to ciasto zamierzam zrobić na dniach. Też już się nie mogę świąt doczekać
Ciasto na piernik
ciasteczka