Kupiłam opakowanie tego ciasto plasto. Faktycznie fajna masa. Dzieciaki są nią zachwycone. Szkoda tylko, że jest jej tak niewiele. Jednak warta jest swojej ceny
Miałaś rację. Faktycznie ta masa ciasto plasto jest genialna. Delikatna i leciutka i idealnie się klei. Wyschnięte arcydzieła skaczą jak piłeczki. Dzieciaki są zachwycone, a o to właśnie chodziło
Bardzo się cieszę, że mogłam pomóc Dzieciaki uwielbiają zabawę z masami plastycznymi, a ta konkretna jest idealna pod każdym względem ( no może cena mogłaby być mniejsza )
Miałaś rację. Faktycznie ta masa ciasto plasto jest genialna. Delikatna i leciutka i idealnie się klei. Wyschnięte arcydzieła skaczą jak piłeczki. Dzieciaki są zachwycone, a o to właśnie chodziło
Dzięki za opinię. Wezmę ją pod uwagę, bo nierozbijające się figurki to coś czego dzieciakom potrzeba Zwłaszcza jak robią swoje arcydzieła i szkoda każdego nawet najmniejszego elementu
Szczerze mówiąc wybrałabym ciasto plasto. Jest miękkie, delikatne i bardzo dobrze się klei. Można z niego zrobić przeróżne rzeczy, które zachowują nie tylko kształt, ale i żywe kolory. Do tego jak spadnie już taka wysuszona figurka to się nie rozlatuje tak jak w przypadku wysuszonej ciastoliny. Odbija się od ziemi jak piłeczka.
Ciastolina czy ciasto plasto
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ciastolina czy ciasto plasto
misia5
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ciastolina czy ciasto plasto
mocsłodkości
Odp: Odp: Odp: Odp: Ciastolina czy ciasto plasto
misia5
Bardzo się cieszę, że mogłam pomóc Dzieciaki uwielbiają zabawę z masami plastycznymi, a ta konkretna jest idealna pod każdym względem ( no może cena mogłaby być mniejsza )
Odp: Odp: Odp: Ciastolina czy ciasto plasto
biedroneczki
Odp: Odp: Ciastolina czy ciasto plasto
biedroneczki
Odp: Ciastolina czy ciasto plasto
misia5
Ciastolina czy ciasto plasto
biedroneczki