Doskonale sprawdzą się naleśniki z owocowym sosem Ja swojemu mężowi serwuję naleśniczki z owocami i wcina aż mu się uszy trzęsą Polecam korzystanie z zachomikowanych w lodówce zapasów Moje są ( usunięte przez moderatora) pakowane próżniowo[/url], więc mam pewność, że są świeże
A czy romantyczna kolacja musi być przygotowana własnymi rękoma? Ja wodę przypalam, wiec za nic w świecie moja pani by nie uwierzyła, że cos upitrasiłem. Ale co tam do Krakowa rzut beretem, a tam nasza ulubiona restauracja Mekong. Jest smacznie i elegancko, a moja pani nie ryzykuje życia ha ha.
hmm...
może mało romantyczny pomysł, ale np. ziemniaczki z warzywami zapiekane?
Kroisz wszystko co lubi w słupki, doprawiasz, rozkładasz na blaszce i pieczesz na termoobiegu.
A może zupy kremy?
Nie uważam, aby był to dostateczny powód, aby kogoś wymienić.
To nie jest dla mnie problem, bardziej wyzwanie, które zdecydowałam się podjąć.
Myślałam, że pomoże mi w tym gotująca społeczność, dlaczego więc "Arcymistrz Kuchni" - jak Cię określono, ogranicza się jedynie do porady sercowej, która jest do niczego?
Co fajnego mogłabym ugotować na romantyczną kolację, przy czym musicie wiedzieć, że mój chłopak niestety nie lubi warzyw (ani owoców). Jedynie ziemniaki i parę innych, ale tylko w postaci przetworzonej. Próbuję jednak powoli go przekonywać i oswajać, więc propozycje dyskretnego przemycenia zdrowych składników mile widziane.
Dania typu spaghetti, lasagne, pizza już nam się nieco przejadły.
Dziękuję za wszelką pomoc
Co na romantyczną kolację?
Obserwuj wątekOdp: Co na romantyczną kolację?
Ruda88
Odp: Co na romantyczną kolację?
marynio
ewela24
Noruas
może mało romantyczny pomysł, ale np. ziemniaczki z warzywami zapiekane?
Kroisz wszystko co lubi w słupki, doprawiasz, rozkładasz na blaszce i pieczesz na termoobiegu.
A może zupy kremy?
Odp: Odp: Co na romantyczną kolację?
IkaWero
To nie jest dla mnie problem, bardziej wyzwanie, które zdecydowałam się podjąć.
Myślałam, że pomoże mi w tym gotująca społeczność, dlaczego więc "Arcymistrz Kuchni" - jak Cię określono, ogranicza się jedynie do porady sercowej, która jest do niczego?
Polpal
Proponuję nowe podejście do problemu - znajdź sobie nowego chłopaka.
Co na romantyczną kolację?
IkaWero
Dania typu spaghetti, lasagne, pizza już nam się nieco przejadły.
Dziękuję za wszelką pomoc