Można użyć pieczarek na wiele sposobów,raz jako marynaty,ma dwa farszu do pierogów,mięsa jak w krokietach. Poza tym z pieczarek wychodzą też bardzo fajne i smaczne sałatki
A do sałatek dajesz pieczarki w jakiej formie? Nigdy nie robiłem sałatek z pieczarkami temu o to pytam. Muszą być zamarynowane, czy w innej postaci też będą ok? Możesz podzielić się przepisem na taką sałatkę?
Można użyć pieczarek na wiele sposobów,raz jako marynaty,ma dwa farszu do pierogów,mięsa jak w krokietach. Poza tym z pieczarek wychodzą też bardzo fajne i smaczne sałatki
Chyba już za późno piszę, ale można je np. zamarynować. Zerknij tutaj https://gotujmy.pl/marynowane-pieczarki,przepisy-przetwory-przepis,209763.html
Tak zrobione są idealne do sałatek, przekąsek, czy też do sosu tatarskiego
Dostaliśmy od mojej teściowej prawie 25 kg pieczarek. Część żona przesmażyła i zamroziła. Zrobiliśmy też zupę pieczarkową i sos pieczarkowy. Problem w tym, że jeszcze sporo zostało. Co można z nich jeszcze zrobić, żeby się nie zmarnowały?
Co z pieczarek?
Obserwuj wątekOdp: Co z pieczarek?
zielonka
Odp: Co z pieczarek?
annalaskowa
Odp: Odp: Co z pieczarek?
skuter5
A do sałatek dajesz pieczarki w jakiej formie? Nigdy nie robiłem sałatek z pieczarkami temu o to pytam. Muszą być zamarynowane, czy w innej postaci też będą ok? Możesz podzielić się przepisem na taką sałatkę?
WinoToskanii_pl
ciasteczka
skuter5
misia5
Tak zrobione są idealne do sałatek, przekąsek, czy też do sosu tatarskiego
Co z pieczarek?
skuter5