Henia ma racje ,trzeba najpierw mięsu osuszyć potem obtoczyć w mące z przyprawami (u mnie słodka papryka,Vegeta i pieprz ziołowy) a potem w rozmąconym jajku i bułce tartej i koniecznie s marzyc w gorącym oleju skrzydełka powinny pływać
Cześć mam małe pytanko . Na wakacjach na jednej z wyprzedaży domowych kupiłam smażalnik ciśnieniowy „kuroma”. Chciałam robić skrzydełka typu kfc, niestety szybko się rozczarowałam, ponieważ panierka, której używam albo się pali albo odpada i skrzydełka są całkiem „gołe” ( panierka kamis), co robić Maczałam skrzydełka w jajku potem w panierce rezultat ten sam.
Ja jak robie panierke to najpierw obtaczam w mace,potem w jajku a na koncu w bulce tatej lub innej panierce-jesli to moze Ci cos pomoc
Cześć mam małe pytanko . Na wakacjach na jednej z wyprzedaży domowych kupiłam smażalnik ciśnieniowy „kuroma”. Chciałam robić skrzydełka typu kfc, niestety szybko się rozczarowałam, ponieważ panierka, której używam albo się pali albo odpada i skrzydełka są całkiem „gołe” ( panierka kamis), co robić Maczałam skrzydełka w jajku potem w panierce rezultat ten sam.
co zrobic ??
Obserwuj wątekOdp: co zrobic ??
kawusia
Odp: co zrobic ??
Henia
Odp: co zrobic ??
Garnek24
Pozdrawiam Garnek24.pl
Odp: co zrobic ??
Netka
Ja jak robie panierke to najpierw obtaczam w mace,potem w jajku a na koncu w bulce tatej lub innej panierce-jesli to moze Ci cos pomoc
co zrobic ??
kaopece