Sposobu z kaloryferem nie próbowałam. Ciekawa alternatywa zwłaszcza w sezonie grzewczym, który teraz mamy Jak trafię na takie awokado chętnie wypróbuję Twój patent
Może świata tym nie odkryję, ale ostatnio zdazyło mi się kupić awokado, które minie oszukało- pachniało pięknie, w dotyku wydawało się, że jest dojrzałe ale jednak nie. No ale co zrobić? Wygooglować . No i znalazłam sposób na jak szybciej, który mówi o tym, żeby położyć awokado na grzejnik. - faktycznie jak się zrobiło ciepłe to było pyszne
Możesz też takie awokado wsadzić do papierowej torby z bananem albo jabłkiem. Po około dwóch dniach będziesz miała dojrzałe awokado
Może świata tym nie odkryję, ale ostatnio zdazyło mi się kupić awokado, które minie oszukało- pachniało pięknie, w dotyku wydawało się, że jest dojrzałe ale jednak nie. No ale co zrobić? Wygooglować . No i znalazłam sposób na jak szybciej, który mówi o tym, żeby położyć awokado na grzejnik. - faktycznie jak się zrobiło ciepłe to było pyszne
Odpowiedz na/ edytuj Co zrobić żeby awokado dojrzało ?
Co zrobić żeby awokado dojrzało ?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Co zrobić żeby awokado dojrzało ?
ciasteczka
Odp: Odp: Odp: Co zrobić żeby awokado dojrzało ?
mocsłodkości
Odp: Odp: Co zrobić żeby awokado dojrzało ?
Jagoda_Pobruc
Odp: Odp: Co zrobić żeby awokado dojrzało ?
Jagoda_Pobruc
Odp: Co zrobić żeby awokado dojrzało ?
biedroneczki
Możesz też takie awokado wsadzić do papierowej torby z bananem albo jabłkiem. Po około dwóch dniach będziesz miała dojrzałe awokado
Co zrobić żeby awokado dojrzało ?
Jagoda_Pobruc