A czemu zadajesz pytanie i odpowiadasz na nie a brzmi to jakby odpisała zupełnie inna osoba? Nie rozumiem...:
caroline, to bardzo proste - sama siebie zapytała i sama sobie odpowiedziała...jeszcze nikt by się pytaniem nie zaiteresował i co wtedy? a nie słyszałaś, że jak ktoś gada z samym sobą to znaczy, że musi z kimś najmądrzejszym porozmawiać?
a tak na poważnie to pewnie zapomniała zmienić konta...
To samo pomyślałam
Odp: Odp: Co zrobić żeby kluski z makiem nie były suche????
A czemu zadajesz pytanie i odpowiadasz na nie a brzmi to jakby odpisała zupełnie inna osoba? Nie rozumiem...:
caroline, to bardzo proste - sama siebie zapytała i sama sobie odpowiedziała...jeszcze nikt by się pytaniem nie zaiteresował i co wtedy? a nie słyszałaś, że jak ktoś gada z samym sobą to znaczy, że musi z kimś najmądrzejszym porozmawiać?
Ta potrawa łatwo wysycha, to jest normalne. Jesli przygotujesz ja wczesniej to przełóz do zamykanego naczynia i nie powinny tak szybko obsychac (w lodówce mozna przechowac nawet 2-3 dni i nie wyschna pod warunkiem ze beda szczelnie zamkniete). Ja dodaje do masy zamiast cukru miód dzieki temu tez są wilgotniejsze. Mam jeszcze takie małe pytanie. U mnie jest to potrawa wigilijna, a jak jest w Twoich stronach?
Co zrobić żeby kluski z makiem nie były suche????
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Co zrobić żeby kluski z makiem nie były suche????
misia53
To samo pomyślałam
kinga
Odp: Co zrobić żeby kluski z makiem nie były suche????
caroline1983
Pyza
misia53
A to ciekawe
caroline1983
caroline1983
...
maja1982
Co zrobić żeby kluski z makiem nie były suche????
maja1982