Margarynę wrzucamy do garnka na mały ogień dodajemy cukru (tak na oko zależy jak kto lubi) gotujemy aż się rozpuści i wymiesza, dodajemy kakao mieszamy chwilkę gotujemy i gotowe polewamy ciasto lub sami zjadamy czekoladę Można też zamrozić.
Wszystkich przestrzegam przed tą osobą!Bardzo mściwa, lubi odwetowce i czerwone łapki! Oceniłam jej przepisy na 3-4 a ona moje 50( bo więcej nie mogła) na 1! Lepiej jej przepisy (nic ciekawego) omijać dużym łukiem!
zmieniono 1 raz (ostatnio 12 cze 2010 10:20 przez Henia)
Margarynę wrzucamy do garnka na mały ogień dodajemy cukru (tak na oko zależy jak kto lubi) gotujemy aż się rozpuści i wymiesza, dodajemy kakao mieszamy chwilkę gotujemy i gotowe polewamy ciasto lub sami zjadamy czekoladę Można też zamrozić.
Czekolada
Obserwuj wątekOdp: Czekolada
Henia
Wszystkich przestrzegam przed tą osobą!Bardzo mściwa, lubi odwetowce i czerwone łapki! Oceniłam jej przepisy na 3-4 a ona moje 50( bo więcej nie mogła) na 1! Lepiej jej przepisy (nic ciekawego) omijać dużym łukiem!
Czekolada
Cukier
Kakao
Margarynę wrzucamy do garnka na mały ogień dodajemy cukru (tak na oko zależy jak kto lubi) gotujemy aż się rozpuści i wymiesza, dodajemy kakao mieszamy chwilkę gotujemy i gotowe polewamy ciasto lub sami zjadamy czekoladę Można też zamrozić.