Jestem nowy na forum i chciałem się przywitać oraz od razu poprosić Was o opinię. Tworzę aplikację https://www.menuvivo.com/pl/ i zastanawiam się, czy byłaby dla Was przydatna.
Co robi Menuvivo?
🥗 Pomaga planować posiłki na cały tydzień
🛒 Tworzy listy zakupów na podstawie przepisów i zapasów w kuchni
🥦 Śledzi stan produktów w lodówce, żeby nic się nie zmarnowało
📸 Pracuję nad funkcją, która rozpozna jedzenie w lodówce na podstawie zdjęć
Chciałbym Was zapytać:
1️⃣ Czy taka aplikacja byłaby dla Was pomocna? Jakie macie największe wyzwania związane z gotowaniem i zakupami spożywczymi?
2️⃣ Jakie funkcje byłyby dla Was najważniejsze? Może macie jakieś pomysły na usprawnienia?
Każda sugestia będzie dla mnie bardzo cenna! Jeśli temat Was interesuje, zapraszam też do zapisania się na listę oczekujących – dam znać, gdy aplikacja będzie gotowa do testów.
Dzięki za każdą opinię i miło mi dołączyć do społeczności! 😊
Odpowiedz na/ edytuj Cześć! Szukam opinii o aplikacji do planowania posiłków i zakupów
Cześć! Szukam opinii o aplikacji do planowania posiłków i zakupów
Obserwuj wątekCześć! Szukam opinii o aplikacji do planowania posiłków i zakupów
Menuvivo
Jestem nowy na forum i chciałem się przywitać oraz od razu poprosić Was o opinię. Tworzę aplikację https://www.menuvivo.com/pl/ i zastanawiam się, czy byłaby dla Was przydatna.
Co robi Menuvivo?
🥗 Pomaga planować posiłki na cały tydzień
🛒 Tworzy listy zakupów na podstawie przepisów i zapasów w kuchni
🥦 Śledzi stan produktów w lodówce, żeby nic się nie zmarnowało
📸 Pracuję nad funkcją, która rozpozna jedzenie w lodówce na podstawie zdjęć
Chciałbym Was zapytać:
1️⃣ Czy taka aplikacja byłaby dla Was pomocna? Jakie macie największe wyzwania związane z gotowaniem i zakupami spożywczymi?
2️⃣ Jakie funkcje byłyby dla Was najważniejsze? Może macie jakieś pomysły na usprawnienia?
Każda sugestia będzie dla mnie bardzo cenna! Jeśli temat Was interesuje, zapraszam też do zapisania się na listę oczekujących – dam znać, gdy aplikacja będzie gotowa do testów.
Dzięki za każdą opinię i miło mi dołączyć do społeczności! 😊