Tort jest raczej elegancki niz ekstrawagancki wiec jesli Ci sie podoba to taki zamów. Co do tesciowej to pewnie przypominaja jej sie chwile z jej młodosci i zapomina ze tym razem to nie jej slub. Delikatnie ale stanowczo daj jej do zrozumienia że to decyzja Twoja i Twojego narzeczonego jak będzie wygladał wasz slub i wesele. No i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Może nie podali smaku bo robią taki jaki sobie zamówią klenci? I tak masa wierzchnia zakryje wszystko...Mnie się podoba, ale dlaczego hawajski? przez te lilie?
jak dla mnie tort śliczny i na pewno przepyszny Wcale nie uważam, że jest jakoś wyjątkowy nowoczesny czy ekstrawagancki. Jestem jak najbardziej za i sama tez bym chciała taki torcik na swoje wesele
Mrówka,to Twoje wesele i to Tobie i narzeczonemu powinien się podobać,a nie reszcie,efektowny,choć nie w moim stylu,bardzo nowoczesny dla odważnej pary i na pewno ciekawym smaku,jeśli to odzwierciedla Twoje wnętrze i serce,nawet się nie zastanawiaj
Bardzo mi się podoba taki tort: http://slubowisko.pl/products/view/158/tort_weselny_hawajskie_wesele/werynscy_sp_c_cukiernia_i_piekarnia_werynski/tort_weselny_tort_pietrowy_tort_mielec_dekoracja_karmelowa_figurki_na_tort.
Jak z bajki... no ale mojej teściowej się nie podoba, kreci nosem..eh... co za baba...
Jak myślicie jest ok na wesele?
Odpowiedz na/ edytuj Czy taki tort na wesele jest ok?
Czy taki tort na wesele jest ok?
Obserwuj wątekOdp: Czy taki tort na wesele jest ok?
caroline1983
Odp: Czy taki tort na wesele jest ok?
Mrówa
no i mam dylemat...
Pyza
hoffija44
karita
A.B.
Czy taki tort na wesele jest ok?
Mrówa
Jak z bajki... no ale mojej teściowej się nie podoba, kreci nosem..eh... co za baba...
Jak myślicie jest ok na wesele?