Czytanie małym dzieciom jest bardzo ważne. Potrafi to bardzo wpłynąć na ich rozwój, dlatego raczej nie radzę z tego rezygnować. W ogóle dzieciom trzeba poświęcać jak najwięcej uwagi i pokazywać im świat od małego.
Jak często czytacie swoim dzieciom książki? Lubicie to robić czy dostajecie "białej gorączki" jak przybiegają do Was i chcą byście im poczytali?
Ja lubię to robić. Kilka książek znam na pamięć Czytałam je tyle razy, że mogę je wyrecytować nawet w środku nocy
Skąd ja to znam Mnie irytuje jak kilkanaście dni z rzędu muszę czytać to samo. Nie okazuję tego, bo w końcu to dla dziecka książka a nie dla mnie. Nauczy się czytać to samo będzie ją czytało. Pod choinką znajdzie inne opowiadania z tej serii i może będzie chętne do poznania innych przygód. Co prawda książek Ci u nas dostatek, ale ta jedna uwielbiana
Czytanie dzieciom
Obserwuj wątekOdp: Czytanie dzieciom
fitAga
Odp: Odp: Czytanie dzieciom
mocsłodkości
Skąd ja to znam Mnie irytuje jak kilkanaście dni z rzędu muszę czytać to samo. Nie okazuję tego, bo w końcu to dla dziecka książka a nie dla mnie. Nauczy się czytać to samo będzie ją czytało. Pod choinką znajdzie inne opowiadania z tej serii i może będzie chętne do poznania innych przygód. Co prawda książek Ci u nas dostatek, ale ta jedna uwielbiana
Odp: Czytanie dzieciom
misia5
Ja lubię to robić. Kilka książek znam na pamięć Czytałam je tyle razy, że mogę je wyrecytować nawet w środku nocy
Czytanie dzieciom
ciasteczka