Kiedyś ludzie jadali tłusto, ale nie pakowali w siebie tyle chemii, ile teraz. Mój dziadek też jadł tłusto itp. Nie ma opcji, żebyśmy tak jadali dziś...
Szczescie nie mierzy sie na ilosc zjedzonego smalcu czy oleju... Ja uwazam ze kazdy powinien to jesc co mu smakuje. Wygladac tak.. jak sie samemu sobie podoba . Apisac cos musze.... bo tych setki kobiecych gazet nie mogli sprzedac. A tak na stroni tytulowej.. DIETA CUD I ZDROWA w ciagu 6 dni.... i gazeta jest wyprzedana. Po co pisza ciagle o kosmetykach ze te lepsze te gorsze.. ten krem gladzi zmarszczki tamten gladzi zly humor .... babcia pewno miala krem nivea tylko....bo tylko jeden byl a teraz.. tysiace firm tysiace produktow...trzeba to jakos sprzedac... a ludzie zawsze dadza sie na cos namowic... taka jest nasza natura.
Najwazniejsze... nie dajmy sie zwariowac....ani prasie ani TV to bedziemy zyli zdrowo
Dlaczego teraz tyle mówię się o daniach dietetycznych, o smażeniu na oleju, o oliwie ect? Moja Babcia całe życie smażyła na smalcu, nie liczyła kalorii. I była bardzo szczęśliwą kobietą.
Dania dietetyczne
Obserwuj wątekOdp: Dania dietetyczne
ewela24
Odp: Dania dietetyczne
LegoJedi
Najwazniejsze... nie dajmy sie zwariowac....ani prasie ani TV to bedziemy zyli zdrowo
Dania dietetyczne
dania_dietetyczne