Miło, że ktoś wpada na taki pomysł, aby zorganizować, np. festiwal herbaciany, dzięki temu miłośnicy napoju mogą spotkać się w jednym miejscu i delektować ulubionym napojem, a jeśli przy takiej okazji można nabyć jeszcze akcesoria, to już zupełnie milutko
Kalendarz cóż to taki zdzierkowy na ściane więc takich standardowych rozmiarów jak na ten typ kalendarza. Ale bardzo ciekawe są notki w nim Kilka ciekawych grafik sawki tez wstawili. A filiżanek to do wyboru do koloru. Ale promocje mają tylko do końća dni herbat czyli do końca października
Nie na samych dniach herbat, ale wiem że są promocje również w sklepie internetowym. Wybór herbat jest tam duży no i fajne są różnego rodzaju akcesoria do herbaty, także polecam odwiedzić ten sklep. Ja sobie kupiłam piekną filiżankę i dostałam jeszcze gratis kalendarz na 2011 roku
Chciałam was poinformowac o festiwalu herbacianym jaki się odbywa. Ja już byłam w jednej z restauracji któa bierze udział w akcji i powiem wam że bardzo miło i ciekawie spędziłam czas. Na przykład próbował otraw specjalnie skomponowanych pod herbatę było to coś fajnego a herbata naprawdę wydobyła inny smak potrawy co mnie zdziwiło
Dni Herbaty
Obserwuj wątekOdp: Dni Herbaty
Lidka
Odp: Dni Herbaty
Agatynka
Odp: Odp: Odp: Dni Herbaty
superbaba4
też się zastanawiałam nad filiżanką i jakieś herbatki też by się przydały
ten kalendarz jest mały, czy duży ?
Odp: Odp: Dni Herbaty
Agatynka
Odp: Dni Herbaty