No to teraz kiedy juz dostalam ''wolna reke'' to moge pojechac po calosci, na maxa Skoro juz wiem, jakie wzgledy zaskarbilam sobie u Ciebie, to moze przystapmy od razu do dzialania Chcialabym 2 kubeczki dla Misi53 i jeden dla mnie, dwa dla Msewki i jeden dla mnie... dwa dla Kingi i jeden dla mnie Chwaliles sie grubym portfelem i tym, ze mozesz odkupic duzo zielonych kubeczkow! To ja poprosze, liste zyczen znasz!
A tak powazniej, to dzieki Zapamietam sobie Twoje slowa i badz pewien, ze nie omieszkam niczego pominac, a moze wiecej osob...mogloby tak... jak ja... byloby weselej
Masz bardzo fajny nick. Jesteś super fajną "osóbką"... taką prawdziwą ozdobą naszego forum. Postrzegam Cię (mimo nieraz krytyki wobec Bahusa) jako bardzo pozytywnie nakręconą indywidualność.. Dołączam Cię do grona moich przyjaciół...krytykuj mnie, wylewaj na mnie morze atramentu, ale niech to będzie nietuzinkowy i spontaniczny osąd mojej skromnej osoby. Zawsze to docenię w kategoriach "słusznie" i "bez ogródek". Ot co.
Howg..powiedziałem
Bahus
Do Sarenki
Obserwuj wątekOdp: Do Sarenki
A.B.
Odp: Odp: Do Sarenki
dobry
Heh, w pierwszej chwili odczytałem "zemściło się".
Też pasuje
Odp: Do Sarenki
Bahus
Sarenka
Sarenka
A tak powazniej, to dzieki Zapamietam sobie Twoje slowa i badz pewien, ze nie omieszkam niczego pominac, a moze wiecej osob...mogloby tak... jak ja... byloby weselej
Bahus
Do Sarenki
Bahus
Howg..powiedziałem
Bahus