Duszone czy pieczone?

Obserwuj wątek

Odp: Duszone czy pieczone?

misia5
  • misia5

  • Posty: 2272
  • Przepisy: 659
  • Artykuły: 0
U nas i duszone i pieczone mięso. Piekę głównie kurczaka i karkówkę czy schab na kanapki. Do duszenia używam też kurczaka oraz karkówki lub łopatki wieprzowej  

Odp: Odp: Duszone czy pieczone?

DwojkiMama
U nas głównie pieczone , kurczaczek na cukinii i papryce króluje
Duszona wołowina , inaczej chyba byłoby ciężko

Odp: Duszone czy pieczone?

biedroneczki
robaczek napisał(a):

Jakie mięso częściej gości na Waszych talerzach? Co zrobić żeby "odchudzić" pieczone mięso?


U nas i to i to Uwielbiam i pieczone i duszone. Podczas pieczenia możesz mięso dać wyżej, żeby wytapiający się tłuszcz skapywał na dno formy Dzięki temu mięso nie będzie w nim pływało

Duszone czy pieczone?

robaczek
  • robaczek

  • Posty: 867
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Jakie mięso częściej gości na Waszych talerzach? Co zrobić żeby "odchudzić" pieczone mięso?

Odpowiedz na/ edytuj Duszone czy pieczone?