Nie wiem jak to się stało,ale nagle dowiedziałam się,że wygrałam za jednym zamachem kubeczek i książkę.Rany,tak się cieszę dzięki WAM wiem po raz kolejny jak to jest mieć szczęście,dziękuję!
Przyłączę się do słów(literek)A.B. ..miło tu z Wami..fajnie jest gdy obce sobie na dobrą sprawę osoby dzielą się swoimi troskami,problemami a przede wszystkim radościamii na swój sposób stają się sobie bliskie..w każdej wolnej chwili zaglądam tutaj..w danym momencie jestem w trakcie przeprowadzki i nie bardzo mam możliwość zaglądania na naszą stronkę,ale kiedy tylko mam okazję to jestem..korzystam z komputera mojej sąsiadki-przyjaciółki..będę tu zawsze kiedy tylko będę miała co do tego okazję
Kochane moje,ja wiem,że czasami myśli nie nadążają za stukotem palców w klawiaturę,to fakt jestem tu od niedawna i dzięki WAM zostałam tu na dłużej,ja uczę się tez dużo od Was i to nie tylko w kwestii kulinarnej,to tu znalazłam wiele ciepła i otwartych serc,wsparcie w trudnych chwilach(pogrzeb w rodzinie) i uśmiechu na co dzień
Chciałabym WAS mocno uściskać,ale mogę to tylko wyrazić wirtualnie,trzymajcie się cieplutko,choć na dworze pogoda nie najlepsza,miłej niedzieli
Dawno mnie na forum nie było ale mam nadzieję że powoli to się zmieni. Cieszę się A.B. że masz same dobre opinie-kiedyś różnie to bywało jak "goscie" mogli wstawiać swoje opinie.
Przy okazji pozdrawiam moich wirtualnych znajomych (stęskniłam się za wami i za ploteczkami),moze za jakiś czas wróce do was na stałe i bede miała dobre wieści (na razie czekam na ich 100% potwierdzenie).
A ja bym chciala z tego miejesca podziekowac Tobie A.B. Pojawilas sie tutaj nie tak dawno, a juz zdazylas wniesc sporo dobrych przepisów, szczerosci i otwartosci. Fajnie, ze niektorzy otwarcie potrafia wyrazac swoje opinie w kazdej niemal kwestii, takze szczerze mowic o swoim zyciu osobistym, swoich problemach. Dzieki temu tworzy sie miedzy nami rodzaj wiezi, ktora bez szczerosci nie mialaby racji bytu. Obys byla z nami tutaj jak najdluzej, bo glownie dla takich osob jak Ty tutaj jestem i wiem, ze warto dla nich tutaj byc. Buziak
DZIĘKUJĘ
Obserwuj wątekOdp: DZIĘKUJĘ
A.B.
Odp: DZIĘKUJĘ
A.B.
Sarenka
A.B.
Sarenka
A.B.
matri13
A.B.
Chciałabym WAS mocno uściskać,ale mogę to tylko wyrazić wirtualnie,trzymajcie się cieplutko,choć na dworze pogoda nie najlepsza,miłej niedzieli
zuzi
Przy okazji pozdrawiam moich wirtualnych znajomych (stęskniłam się za wami i za ploteczkami),moze za jakiś czas wróce do was na stałe i bede miała dobre wieści (na razie czekam na ich 100% potwierdzenie).
Sarenka