Hej Miło Cię widzieć na stronie, czuj się jak u siebie Nie zrażaj się pierwszymi trudnościami - co do zdjęcia prześlij mi je na robert.kolacz@burdamedia.pl a spróbuję pomóc!
Edytka napisał(a):
Tyle, że u mnie zdjęcie jest poprawnie zapisane, dopiero jak je wstawiam na stronę, to nie wiedzieć czemu jest odwrócone . No trudno, będzie bez zdjęcia. Dziękuję za odp.
Tyle, że u mnie zdjęcie jest poprawnie zapisane, dopiero jak je wstawiam na stronę, to nie wiedzieć czemu jest odwrócone . No trudno, będzie bez zdjęcia. Dziękuję za odp.
Odp: Odp: Dzień dobry na dobry wieczór - Pomocy! :-)
A możesz edytować przepis ponownie i wstawić zdjęcie zgodne z grawitacją? Nie mogę puścić zdjęcia przedstawiającego sos na talerzu, który jest do góry "nogami". Zdjęcie możesz odwrócić w pliku, w którym zapisałaś zdjęcie. Potem dodaj zdjęcie ponownie.
Witam wszystkich, jestem tutaj nowa i wstawiłam przepis ze zdjęciem, przynajmniej tak sądziłam , ale na stronie go nie ma...pomocy, jak mogę wstawić do istniejącego przepisu, bo nie widzę albom ślepa, gdzie mogę edytować? Pozdrawiam.
Odpowiedz na/ edytuj Dzień dobry na dobry wieczór - Pomocy! :-)
Dzień dobry na dobry wieczór - Pomocy! :-)
Obserwuj wątek:)
BERSZER
Odp: Dzień dobry na dobry wieczór - Pomocy! :-)
Bahus
Odp: Odp: Odp: Dzień dobry na dobry wieczór - Pomocy! :-)
zbysiowa
kołczu
Edytka napisał(a):
Edytka
misia5
A możesz edytować przepis ponownie i wstawić zdjęcie zgodne z grawitacją? Nie mogę puścić zdjęcia przedstawiającego sos na talerzu, który jest do góry "nogami". Zdjęcie możesz odwrócić w pliku, w którym zapisałaś zdjęcie. Potem dodaj zdjęcie ponownie.
Edytka
Dzień dobry na dobry wieczór - Pomocy! :-)
Edytka