A ja prócz cudnych laurek dostałam śniadanie, wykonane przez mojego 7 latka
Sałatkę owocową Widać po składnikach,że bardzo się przejął komponowaniem smaków- obok truskawek , czy rabarbaru pojawiła się tam suszona żurawina i listki melisy Mój kucharz malutki
U Kamilka w zerówce występy z okazji dnia Matki będą dopiero 30 maja. Ale już dziś dostałam od Niego pięknego kwiatka i serduszko, które wykonał samodzielnie.
Jestem mamą już 7 lat i jest to dla mnie wyjątkowe święto.Byłam dzisiaj w szkole u syna i pękałam z dumy i szczęścia kiedy mówił dla mnie wiersz(nauczył się sam w tajemnicy przede mną) i śpiewał piosenkę.Dostałam piękną laurkę i broszkę "kwiatka". A później z młodszym synkiem sami nazbierali kwiatki i zrobili mi piękny bukiet.
Dla wszystkich mamuś 100 lat w szczęściu i zdrowiu. Kochamy nasze mamy
Po raz pierwszy to też mój dzień niezwykle miły (nawet przeżyje drugą zmianę w pracy)
Wszystkim mamusiom życzę wszystkiego najlepszego,zdrówka,radości i miłościMoja córcia ma prawie 12 lat...Jak ten czas szybko leci...a była taka malutka...
Ja bardzo chciałam upiec mojej mamie z tej okazji jakiś torcik, ale niestety czas mi na to nie pozwolił Trudno, upiekę w weekend bez okazji - też będzie niespodzianka
To prawda ze Dzien Matki to wyjatkowe swieto. Ja mam te przyjemnosc obchodzic je dwa razy w roku . W Niemczech Dzien Matki jest na poczatku maja ale moj najstarszy synek studiuje w Polsce, a i moja Mama tam mieszka. Tak wiec rowniez dzisiaj otrzymalam i przekazalam zyczenia. Niestety zawsze to troche przykro ze nie co roku uda sie osobiscie spotkac w tym dniu , ucalowac i przytulic Mame .. W takich momentach jestem pelna uznania dla obecnej techniki komputerowej gdyz video-rozmowa to zawsze lepsze niz telefon czy list.
Mysle jednak , ze jako dorosle juz dzieci - wszyscy wiemy , ze moze nie ten kwiatek jest najwazniejszy - wazne zeby nasze Mamy czuly sie przez nas kochane i doceniane po prostu na codzien.
Pozdrawiam wszystkie Mamy i zycze Wam wiele milosci i szacunku od Waszych Dzieci.
Dzień Matki:)
Obserwuj wątekDzień Matki
przejs
Sałatkę owocową Widać po składnikach,że bardzo się przejął komponowaniem smaków- obok truskawek , czy rabarbaru pojawiła się tam suszona żurawina i listki melisy Mój kucharz malutki
Odp: Dzień Matki:)
zewa
kasiunia.1981
kasiunia.1981
tylko kilku moje serce budzi
w Tobie Mamo mam przyjaciela
bez Ciebie Mamo me serce umiera
Wszystkim mamom składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Dnia Matki.
margolata
Po raz pierwszy to też mój dzień niezwykle miły (nawet przeżyje drugą zmianę w pracy)
Babciagramolka
dusia30
Kasiaa260
Jojo
Mysle jednak , ze jako dorosle juz dzieci - wszyscy wiemy , ze moze nie ten kwiatek jest najwazniejszy - wazne zeby nasze Mamy czuly sie przez nas kochane i doceniane po prostu na codzien.
Pozdrawiam wszystkie Mamy i zycze Wam wiele milosci i szacunku od Waszych Dzieci.