Widze,ze malutki od malego zaprawiany do walkNie narzekaj,bo takie turnieje,to super sprawa.W moich rodzinnych stronach rowniez bardzo czesto sie takowe odbywaja Mamy nawet Grod!
Netko kochana kto narzeka no teraz to tak bo leje u mnie od 2 godzin z małą pół godzinną przerwą pogoda tego lata jest fatalna
Widze,ze malutki od malego zaprawiany do walkNie narzekaj,bo takie turnieje,to super sprawa.W moich rodzinnych stronach rowniez bardzo czesto sie takowe odbywaja Mamy nawet Grod!
Netka musiało być niezłe wrażenie jak się no to wszystko patrzyło.
My dzis byliśmy na turnieju rycerskim w Olsztynie k/ Cz-wy ale nie wytrwaliśmy do końca bo taka ulewa się zerwała że z nas kapało a z wózkiem to cięzko było ganiać
Bez porównania z Legolandem ale zawsze to jakieś wyjście z domu
Odp: Odp: Odp: Gdzie jesteśmy kiedy nas tu nie ma?
Gdzie jesteśmy kiedy nas tu nie ma?
Obserwuj wątekOdp: Gdzie jesteśmy kiedy nas tu nie ma?
agabi22
Odp: Gdzie jesteśmy kiedy nas tu nie ma?
Netka
Grupa młodych Chińczykow spiewa piosenki o Bogu
Cos naprawdę wzruszającego
Netka
Netka
Netka
Odp: Odp: Gdzie jesteśmy kiedy nas tu nie ma?
margolata
Netko kochana kto narzeka no teraz to tak bo leje u mnie od 2 godzin z małą pół godzinną przerwą pogoda tego lata jest fatalna
Netka
margolata
My dzis byliśmy na turnieju rycerskim w Olsztynie k/ Cz-wy ale nie wytrwaliśmy do końca bo taka ulewa się zerwała że z nas kapało a z wózkiem to cięzko było ganiać
Bez porównania z Legolandem ale zawsze to jakieś wyjście z domu
Odp: Odp: Odp: Gdzie jesteśmy kiedy nas tu nie ma?
Netka
No faktycznie,z Polski to troche dalej Przyjedz do mnie najpierw,potem wybierzemy sie do Legolandu
Odp: Odp: Gdzie jesteśmy kiedy nas tu nie ma?
evita0007
Faktycznie tam pięknie Troszke mam za daleko hihi żeby tam pojechać