Gdyby była tańsza to napewno można by ją spotkać w każdym mięsnym sklepie. Ja mam tą możliwość że jest w miare dostępna na zamówienie. Ale ja nie Wrocłąw.
Sama bym chętnie poznała adres sklepu we Wrocławiu, w którym można kupić jagnięcinę... Mnie się raz udało dostać ją na zamówienie, ale sklep mięsny mi zamknęli i teraz jej ani widu, ani słychu
Hej, dziewczyny jak nie możecie dostać jaagnięciny na miejscu to moge polecić Wam rzucić okiem na befsztyk.pl - można zamówić z dostawą, przesyłają w 24h specjalną paczką także o świeżość nie trzeba się martwić
We Wrocławiu jest gmina zydowska więc pewnie dostawce koszerności mają , można zapytać w "Dworze Wazów" o dostawcę..nie wiem jakbym zrobił ale w okolicy to jagnięcina nie jest popularna ....możesz kupic żywca ale....nie kup capa ! wali niemiłosiernie , serio , mam doświadczenie życiowe....
Tak, z kupieniem jagnięciny jest u nas spory problem... Czytałam niedawno, ze najprędzej dostanie się ją w sklepach z koszerną żywnością, ale czy coś takiego jest we Wrocławiu to nie mam pojęcia... Chociaż - widziałam już gdzieś strusinę, więc - wszystko możliwe...
Jeśli chodzi o potrawy z jagnięciny, to przyznam sie, że jadłam taką raz w życiu, ale niestety nie w Polsce. Ale - była pyszna, po prostu upieczona z ziemniaczkami i podana z pysznym pieczeniowym sosem. Najprostsze sposoby chyba są najsmaczniejsze ;-)
Gdzie kupić jagnięcinę we Wroclawiu?
Obserwuj wątekOdp: Gdzie kupić jagnięcinę we Wroclawiu?
GoldenFruit_pl
Odp: Odp: Gdzie kupić jagnięcinę we Wroclawiu?
wiliams
Odp: Gdzie kupić jagnięcinę we Wroclawiu?
agabi22
oszude
Bernadetta
Aszi
jarek-energy
Odp: Odp: Gdzie kupić jagnięcinę we Wroclawiu?
jagna
Jeśli chodzi o potrawy z jagnięciny, to przyznam sie, że jadłam taką raz w życiu, ale niestety nie w Polsce. Ale - była pyszna, po prostu upieczona z ziemniaczkami i podana z pysznym pieczeniowym sosem. Najprostsze sposoby chyba są najsmaczniejsze ;-)
dobry
nie takie czeste miesko na naszych stolach, a szkoda...
Gdzie kupić jagnięcinę we Wroclawiu?