z naciskiem na niedrogo bo jadłem ostatnio w Banja Luce przy puławskiej, ale do najtańszych nie należy
ja bylam i nie narzekam.. Jedzenie smaczne, nawet bardzo.jak na warszawskie ceny nie jest strasznie. Smakuje po domowemu i jest go duzo na talerzu. pycha zupa rybna i z jagnięciną - gdzie byly solidne kawalki mięsa.. Nawet kiedys wstawialam fotki tego co jedlismy wtedy,. ale to pod tematem Co dzis na obiad
Odp: Odp: Gdzie w W-wie można zjeść niedrogo kuchnie bałkańską
Raczej tradycyjne potrawy. Króluje tam tzw. ser bułgarski - przypomina trochę kozi, trochę fetę... Jadłam tam sałatkę szopską (ponoć tradycyjna na Bałkanach) - właśnie z tym serem. I gdyby nie ten ser, byłaby dość przeciętna. Próbowałam jeszcze jednego dania na ciepło, nie mogę sobie przypomnieć nazwy (na pewno na "m" ) - przypominało zapiekankę, polecam.
Przy Marszałkowskiej, koło pl. Unii lubelskiej jest restauracja bułgarska. Byłam tam z Groupona, więc ciężko ocenić mi czy jest tam tanio, czy nie... na pewno drożej niż w chińczyku
Gdzie w W-wie można zjeść niedrogo kuchnie bałkańską
Obserwuj wątekOdp: Gdzie w W-wie można zjeść niedrogo kuchnie bałkańską
thegrooba
ja bylam i nie narzekam.. Jedzenie smaczne, nawet bardzo.jak na warszawskie ceny nie jest strasznie. Smakuje po domowemu i jest go duzo na talerzu. pycha zupa rybna i z jagnięciną - gdzie byly solidne kawalki mięsa.. Nawet kiedys wstawialam fotki tego co jedlismy wtedy,. ale to pod tematem Co dzis na obiad
kołczu
Odp: Gdzie w W-wie można zjeść niedrogo kuchnie bałkańską
nutella
Mufinka1
Odp: Gdzie w W-wie można zjeść niedrogo kuchnie bałkańską
nutella
Pablito