Też stawiam na dodatkowe jajko lub jajka. Widocznie te jajka, które dodałaś były mniejsze niż te, których użył autor przepisu i temu ciasto wyszło mega gęste. Po dodaniu kolejnego jajka będzie lepiej
Robiłam we wtorek eklerki. Ciasto fajnie wyszło tylko było mega gęste i wyciskanie eklerów stanowiło nie lada wyzwanie. Mało nie rzuciłam workiem, ale dotrwałam do końca ciasta. Co dodać do ciasta jak jest takie gęste?
Dodaj jeszcze jedno jajko. Jeśli trzeba to kolejne. W przepisach podawana jest ilość jajek tylko niestety jajko jajku nie jest równe Przerobiłam to raz przy pączkach hiszpańskich. To była masakra
Robiłam we wtorek eklerki. Ciasto fajnie wyszło tylko było mega gęste i wyciskanie eklerów stanowiło nie lada wyzwanie. Mało nie rzuciłam workiem, ale dotrwałam do końca ciasta. Co dodać do ciasta jak jest takie gęste?
Odpowiedz na/ edytuj Gęste ciasto parzone na eklerki
Gęste ciasto parzone na eklerki
Obserwuj wątekOdp: Gęste ciasto parzone na eklerki
ciasteczka
Odp: Gęste ciasto parzone na eklerki
misia5
Dodaj jeszcze jedno jajko. Jeśli trzeba to kolejne. W przepisach podawana jest ilość jajek tylko niestety jajko jajku nie jest równe Przerobiłam to raz przy pączkach hiszpańskich. To była masakra
Gęste ciasto parzone na eklerki
robaczek