Mąż kupił mi w sklepie andrut. Planowałam zrobić masę karmelową i przełożyć nią wafle. Niestety andrut jest kiepski. Nie jest chrupiący tylko gumowy i można go wyginać na wszystkie możliwe strony. Skubany nawet nie pęknie. Rachunek jak zawsze mąż zostawił w sklepie i nie mam nawet jak zareklamować. Macie jakiś pomysł jak uratować te wafle?
Ustaw piekarnik na 100-120 st i wstaw do niego na chwilkę wafle. Musisz sprawdzać, żeby nie przesadzić. Po kilku minutach wafle będą chrupkie
Mąż kupił mi w sklepie andrut. Planowałam zrobić masę karmelową i przełożyć nią wafle. Niestety andrut jest kiepski. Nie jest chrupiący tylko gumowy i można go wyginać na wszystkie możliwe strony. Skubany nawet nie pęknie. Rachunek jak zawsze mąż zostawił w sklepie i nie mam nawet jak zareklamować. Macie jakiś pomysł jak uratować te wafle?
Giętki andrut
Obserwuj wątekOdp: Odp: Giętki andrut
biedroneczki
Odp: Giętki andrut
robaczek
Ustaw piekarnik na 100-120 st i wstaw do niego na chwilkę wafle. Musisz sprawdzać, żeby nie przesadzić. Po kilku minutach wafle będą chrupkie
Giętki andrut
mocsłodkości