Znalazłam przepis na takie gofry jednak nie mogę go tu wkleić, ani skopiować linku. Mogę ci przesłać link do takich gofrów przez prywatną wiadomość
Jasne, że chcę Prześlij mi go proszę na prywatną wiadomość. W końcu wypróbuję nową foremkę
Zatem kopiuję link i Ci wysyłam Zerknij na pocztę za chwilę powinnaś mieć namiar na stronę z przepisem na takie gofry Daj znać jak smakowały takie pieczone gofry
Dzięki za namiar na przepis. Jesteś pewna, że koleżanka dawała to ciasto do formy silikonowej i piekła w piekarniku? Wolę się upewnić, żebym nie miała potem całego piekarnika do mycia jak mi to ciasto urośnie i "wylezie" z formy
Dostałam od teściowej dwie silikonowe formy do gofrów. Niestety nie ma do nich dołączonego przepisu. Ma ktoś może taki przepis? Boję się zrobić gofry z tradycyjnego przepisu, bo nie wiem czy to ciasto będzie do tego dobre. Może mnie ktoś poratować?
Gofry pieczone
Obserwuj wątekOdp: Gofry pieczone
KinkaS
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Gofry pieczone
misia5
Zatem kopiuję link i Ci wysyłam Zerknij na pocztę za chwilę powinnaś mieć namiar na stronę z przepisem na takie gofry Daj znać jak smakowały takie pieczone gofry
Odp: Odp: Odp: Odp: Gofry pieczone
mocsłodkości
Jasne, że chcę Prześlij mi go proszę na prywatną wiadomość. W końcu wypróbuję nową foremkę
Odp: Odp: Odp: Gofry pieczone
misia5
Odp: Odp: Gofry pieczone
mocsłodkości
Odp: Gofry pieczone
sniadaniedolozka
Ja sama nie robiłam w formach do piekarnika, ale kolezanka robiła i sobie chwali
Gofry pieczone
mocsłodkości