Mozna tez krzyczec z radosci...albo z entuzjazmu...
Witam...jestem tutaj juz od kilku miesiecy,moje przepisy mozecie znalazc na KUCHNI SWIATA...,a w szczegolnosci na wloskiej...)
Ciesze sie ,ze jestem z Wami,sledze uwaznie Wasze przepisy ,ktore ulatwiaja mi w chwilach paniki ,co wlozyc do garka...
Moja wedrowka tutaj zaczela sie od mojej kolezanki ,co "zmusila",mnie do konkursu wloskiego...ale z braku czasu nie udalo mi sie wlepic tutaj moich przepisow w terminie...
Chetnie sluze,jezeli ktos ma jakies pytania co do kuchni wloskiej...
Nieskromnie powiem ,ze dobrze mi to wychodzi..
Pozdrawiam wszystkich
Odp: GORĄCO I PIEKELNIE SMACZNIE WITAM WSZYSTKICH ŁASUCHÓW!
HEHE,Masz rację !
Z natury jestem krzykliwa i chyba dlatego napisałam dużymi literami,ale obiecuję poprawe i bedę teraz grzeczna! heh
dzięki za uwagę,pozdrawiam
zmieniono 2 razy (ostatnio 29 gru 2009 23:57 przez dziqa)
HEJ!
BARDZO SIĘ CIESZĘ,ŻE TUTAJ TRAFIŁAM.JEST WIELE PRZEPISÓW,KTÓRE JUŻ DAWNO Z TEGO PORTALU ZGAPIŁAM..HEHEH,ALE DOPIERO OD NIEDAWNA JESTEM UŻYTKOWNIKIEM!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE.BĘDĘ STARAŁA SIĘ JAK NAJCZĘŚCIEJ WAS ODWIEDZAĆ!
Witaj ,ale czemu tak krzyczysz? nie wiesz ze w internecie piszemy normalna czcionkapodobno takie wielkie litery oznaczaja krzyk.
GORĄCO I PIEKELNIE SMACZNIE WITAM WSZYSTKICH ŁASUCHÓW!
HEJ!
BARDZO SIĘ CIESZĘ,ŻE TUTAJ TRAFIŁAM.JEST WIELE PRZEPISÓW,KTÓRE JUŻ DAWNO Z TEGO PORTALU ZGAPIŁAM..HEHEH,ALE DOPIERO OD NIEDAWNA JESTEM UŻYTKOWNIKIEM!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE.BĘDĘ STARAŁA SIĘ JAK NAJCZĘŚCIEJ WAS ODWIEDZAĆ!
Odpowiedz na/ edytuj GORĄCO I PIEKELNIE SMACZNIE WITAM WSZYSTKICH ŁASUCHÓW!
Obserwuj wątekOdp: Odp: GORĄCO I PIEKELNIE SMACZNIE WITAM WSZYSTKICH ŁASUCHÓW!
bambi
Witam...jestem tutaj juz od kilku miesiecy,moje przepisy mozecie znalazc na KUCHNI SWIATA...,a w szczegolnosci na wloskiej...)
Ciesze sie ,ze jestem z Wami,sledze uwaznie Wasze przepisy ,ktore ulatwiaja mi w chwilach paniki ,co wlozyc do garka...
Moja wedrowka tutaj zaczela sie od mojej kolezanki ,co "zmusila",mnie do konkursu wloskiego...ale z braku czasu nie udalo mi sie wlepic tutaj moich przepisow w terminie...
Chetnie sluze,jezeli ktos ma jakies pytania co do kuchni wloskiej...
Nieskromnie powiem ,ze dobrze mi to wychodzi..
Pozdrawiam wszystkich
Alita
Oczekuję ,ciekawych , smacznych przepisów
Natala1210
zuzi
Odp: Odp: GORĄCO I PIEKELNIE SMACZNIE WITAM WSZYSTKICH ŁASUCHÓW!
dziqa
Z natury jestem krzykliwa i chyba dlatego napisałam dużymi literami,ale obiecuję poprawe i bedę teraz grzeczna! heh
dzięki za uwagę,pozdrawiam
Izabella
Witaj ,ale czemu tak krzyczysz? nie wiesz ze w internecie piszemy normalna czcionkapodobno takie wielkie litery oznaczaja krzyk.
dziqa