Obejrzałam kolejną lekcję. Ja kaszę gryczaną gotuję podobnie, tylko, że najpierw na tłuszczu podsmażam cebulkę i czosneczek, a potem dodaję kaszę i prażę ją tak jak na filmie w tym tłuszczyku. Następnie wlewam wodę lub bulion warzywny z kostki (może być Winiary). W połowie gotowania dodaję suszony majeranek. Niebo w gębie... A wy jak robicie kaszę gryczaną?
Szkoła gotowania
Obserwuj wątekGotowanie kaszy gryczanej
Obejrzałam kolejną lekcję. Ja kaszę gryczaną gotuję podobnie, tylko, że najpierw na tłuszczu podsmażam cebulkę i czosneczek, a potem dodaję kaszę i prażę ją tak jak na filmie w tym tłuszczyku. Następnie wlewam wodę lub bulion warzywny z kostki (może być Winiary). W połowie gotowania dodaję suszony majeranek. Niebo w gębie... A wy jak robicie kaszę gryczaną?