Nie mam narazie zdjęcia ponieważ nie dawno zebrałam grzyby i w tej chwili mam dopiero zawiązki maleńkich pieczarek których jeszcze nie bardzo widać jak podrosną zrobię zdjęcie
Grzybnie należny trzymać w ciepłym miejscu raz dziennie zwilżam dosyć obficie woda ze spryskiwacza żeby nie rozmyć grzybni ,jeżeli już wyjdzie pleśń na wierzch zasypujemy lekko torfem nie za grubo przykrywamy gazetą i raz lub dwa razy dziennie zwilżamy ważne jest aby grzybnia była zawsze lekko wilgotna po dwóch tygodniach grzybnia zaowocuje mnie zaowocowała tak mocno ze przy pierwszym zbiorze zebrałam 2 kg średniej wielkości pieczarek,w tej chwili grzybnia owocuje znowu bardzo obficie i tak przez miesiące aha przy zbirze grzyby należny lekko wykręcać nie wyrywać żeby nie uszkodzić grzybni powodzenia...
Witam nie dawno miałam okazje kupic grzybnię pieczarkową z początku bardzo sceptycznie podchodziłam do tego ze coś tam wyrośnie jednak po paru tygodniach zobaczyłam efekty, dziś co drugi bądź trzeci dzień zbieram po kilogramie świeżutkich i bielusieńkich pieczarek są bardzo jędrne i pyszne w smaku gorąco polecam taki zakup
Grzybnia pieczarkowa
Obserwuj wątekOdp: Grzybnia pieczarkowa
kawusia
Odp: Grzybnia pieczarkowa
kawusia
emef
Pozdrawiam
Odp: Odp: Odp: Grzybnia pieczarkowa
vi
Odp: Odp: Grzybnia pieczarkowa
kawusia
Odp: Odp: Grzybnia pieczarkowa
kawusia
Jurek1957
Napisz prosze gdzie mozna kupic cos takiego. Dzieki i pozdrawiam.
Jurek
Bahus
Grzybnia pieczarkowa
kawusia
Witam nie dawno miałam okazje kupic grzybnię pieczarkową z początku bardzo sceptycznie podchodziłam do tego ze coś tam wyrośnie jednak po paru tygodniach zobaczyłam efekty, dziś co drugi bądź trzeci dzień zbieram po kilogramie świeżutkich i bielusieńkich pieczarek są bardzo jędrne i pyszne w smaku gorąco polecam taki zakup