O tak ceny wołowiny są makabryczne. Czasem uda się upolować ładny i niedrogi kawałek. Ja też najczęściej gotuję gulasz na mięsie wieprzowym głównie karkówka i łopatka. To pyszne mięsa, które ugotowane rozpływają się w ustach.
Cieszę się, że mój gulasz Ci się podoba
Wow, ale Ci gulasz wyszedł. Z chęcią bym go zjadła. Kiedy robisz znowu?
Ja najczęściej robię gulasz z łopatki wieprzowej albo karkówki. Ciężko u nas upolować ładne mięso wołowe, a jak już jest to za 1 kg takiego mięsa kupiłabym 2,5-3 kg karkówki.
Ja gulasz robię w ten sposób https://gotujmy.pl/gulasz-wolowy-z-ziemniakami,przepisy-zupa-z-miesa-przepis,244090.html
Na Gotujmy znajdziesz całkiem sporo świetnych przepisów na gulasz. Jakby co pisz dam Ci link do przepisów
Chciałem zrobić doskonały pod każdym względem gulasz. Wiem, że dla większości to prosta sprawa, ale nie dla mnie. Moja teściowa robi genialny gulasz, a ja chciałem zrobić swój Nie żebym konkurował z matką mojej żony ( Boże uchowaj ja chcę żyć) ale chcę przygotować takie danie na imprezę rodzinną. Czego użyć? Jakiego mięsa i jakich dodatków? Czego nie może zabraknąć i na co uważać? Będę wdzięczny za każdą informację. Do imprezy daleko, ale trzeba się jakoś przygotować
Gulasz mięso i dodatki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Gulasz mięso i dodatki
misia5
Cieszę się, że mój gulasz Ci się podoba
Odp: Gulasz mięso i dodatki
ciasteczka
Ja najczęściej robię gulasz z łopatki wieprzowej albo karkówki. Ciężko u nas upolować ładne mięso wołowe, a jak już jest to za 1 kg takiego mięsa kupiłabym 2,5-3 kg karkówki.
Odp: Gulasz mięso i dodatki
misia5
Na Gotujmy znajdziesz całkiem sporo świetnych przepisów na gulasz. Jakby co pisz dam Ci link do przepisów
Gulasz mięso i dodatki
skuter5