Ja słyszałem, że i herbata i ogórek są dobre. Ogórek nawet na maseczki twarzy jest świetny. A wam chcę polecić LashVolution jest to odżywka na rzęsy. Moja już żona wypróbowała ją przed ślubem. Efekt był piorunujący, rzęsy stały się lśniące i długie. Pięknie wyglądały. Warto skorzystać, by pokryć inne niedoskonałości.
Koleżanka poczęstowała mnie kiedyś czarną herbatą China Red Mu Dan Tea. Jej liście wyglądały trochę jak suszone grzybki. Herbata nie smakowała najgorzej, ale no tak dziwnie. Jednak jesteśmy przyzwyczajeni do innych smaków.. Może ktoś jeszcze podzieli się wrażeniami?
niestety o herbacie działającej na opuchnięte oczy nie słyszałam. ale moja kosmetyczka proponuje mi zawsze położenie ogórka z lodówki (musi być zimny), a najlepiej schłodzony żel pod oczy warto wybrać się po profesjonalna radę, ja znalazłam swoją kosmetyczkę na mbooking
Dużo słyszałem o zbawiennych w skutkach okładach z herbaty na podpuchnięte oczy. Uważacie, że sposób ten działa? Jak tak to jakiej herbaty użyć? Czy może być to zwykła najtańsza w torebkach czy trzeba kupić jakąś lepszą?
Hebata na oczy
Obserwuj wątekOdp: Hebata na oczy
marynio
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Hebata na oczy
ewela24
Odp: Odp: Odp: Odp: Hebata na oczy
barbarella33
Odp: Odp: Odp: Hebata na oczy
ewela24
Odp: Odp: Hebata na oczy
barbarella33
Odp: Hebata na oczy