Oj kup kup sobie Pani Elżbietko to naprawdę pomaga,najlepiej brać przez jeden tydzień po 1 tabletce jak są efekty to przerwać.na jakiś czas.sen się reguluje i jest na prawdę dobrze.
Dzieki za rade....juz od dawna nosze sie z takim zamiarem ale jakos tak schodzi bede musiala wybrac sie do polskiej apteki i poszukac
Oj kup kup sobie Pani Elżbietko to naprawdę pomaga,najlepiej brać przez jeden tydzień po 1 tabletce jak są efekty to przerwać.na jakiś czas.sen się reguluje i jest na prawdę dobrze.
Ja też nie mogę się oderwać od laptopa ale melatonina pomaga 1 tabletka 1 przed spaniem i zasypia się jak niemowlę.Nie uzależnia i wstaje się wypoczętym.
Co robicie o tej godzinie zazwyczaj ? Ja ostatnio mam "problem" z Meli ktora nie spi zbyt wiele .... razem z nia cierpie na bezsennosc,ale jest wesolo ;-)
Hej :D
Obserwuj wątekOdp: Odp: Hej :D
Dzieki za rade....juz od dawna nosze sie z takim zamiarem ale jakos tak schodzi bede musiala wybrac sie do polskiej apteki i poszukac
Odp: Hej :D
Senqa
robertjankopp
robertjankopp
Odp: Odp: Hej :D
Senqa
Tez sprzatalam i siadalam przed leptopem jak Meli szla spac,a teraz prysznic ii lulu
annaherda26
Hej :D
Senqa