chodzi o to,ze przed otwarciem było probne gotowanie.ja prezentowalam szefowi swoje propozycje,kolezanka swojeja bardziej w strone włoska,kolezanka tradycyjnie,ale nie banalnie.szef zaakceptował niektore dania,niektore odrzucił,ale ogolnie ok.potem nastapiły nieoczekiwane zmiany i przesuniecia,ja wyladowałam na pizzy(z czego sie ciesze),a przyszedł nowy szef kuchni,ktory sie strasznie chwalił i ustalił nowa karte.jak dla mnie rece opadaja.kotlet po hawajsku,to jego szczyt mozliwosci.ja tez nie jestem geniuszem,ale przynamniej mam pomysły.karta nie ma ostatecznego kształtu i mozna ja jeszcze zmienic,ale jak?co dac,zeby smakowało i nie bylo zbyt banalnie i zbyt wyszukanie izeby za duzo nie mrozic?ja proponiowalam rzeczy jak np pulpeciki w sosie pomidorowym i makaronem tagiatella,czy halibuta w ciescie piwnym,saszłyki ,czy poledwice w leczo.było blisko,ale sie nie udało
https://gotujmy.pl/przepisy/ nasza baza ponad 143 tys. przepisów
niestety nic nie poradzę z tak ogólnymi założeniami.
Pomyśl kto was odwiedza, jaki wiek itp. co może chcieć zjeść, czym chcecie się wyróżniać.
Przydatna może być prosta analiza SWOT
nie chce wymieniac zabardzo nawy,jest to nowa restauracja w kluczborku,a klb to małe miasto,ale ogolnie,jak dla mnie jest tan wszystko i nic.tak naprawde to smakuje ludziom pizza i niektore dania.ja mialam byc jako kuhcarz,aale odeszla jedna dziewczyna i musialam zajac sie pizzą.jest robiona na stara szkołe,czyli na sitkach i łopata idzie w ruch:-)natomiast,co do kuchni,to ja bym tu wiele zmienila(brak stylu),ale ok,głowa muru nie przebije.knajpa raczej przy osiedlu,ale dosyc duza.w sumie nazywa sie Imbir,nawet nie wiem,czy maja strone,nie pytalam sie.a gdzie moge za tymi daniami zajrzec?
Cześć
A możesz cos więcej powiedzieć o tej restauracji? Gdzie jest (może str www?), w jakim miejscu (centrum czy osiedla?), na jakich klientów się nastawiacie?
Przejrzyj sobie nasze przepisy, może coś Ci w "oko wpadnie"
pracuje w restauracji,nie okreslinego charakteru w zasadzie.co mozna podawac,poza Schabowym i rolada?zeby nie mrozic i było swieze,szybko schodziło.dzzieki wielkie za jakas rade z gory:-)
hej,witam wszystkich,jestem "nowa":-)
Obserwuj wątekOdp: Odp: hej,witam wszystkich,jestem "nowa":-)
miroslawaagata
Odp: hej,witam wszystkich,jestem "nowa":-)
Halny
Odp: hej,witam wszystkich,jestem "nowa":-)
Noruas
niestety nic nie poradzę z tak ogólnymi założeniami.
Pomyśl kto was odwiedza, jaki wiek itp. co może chcieć zjeść, czym chcecie się wyróżniać.
Przydatna może być prosta analiza SWOT
Odp: Odp: hej,witam wszystkich,jestem "nowa":-)
miroslawaagata
Odp: hej,witam wszystkich,jestem "nowa":-)
Noruas
A możesz cos więcej powiedzieć o tej restauracji? Gdzie jest (może str www?), w jakim miejscu (centrum czy osiedla?), na jakich klientów się nastawiacie?
Przejrzyj sobie nasze przepisy, może coś Ci w "oko wpadnie"
Pozdrawiam
hej,witam wszystkich,jestem "nowa":-)
miroslawaagata