U mnie to standard jak mi internet zbyt wolno chodzi a do tego wystarczy że pada deszcz. Przegladarka w moim przypadku nie ma nic do rzeczy. Napisze Ci co ja robie w takiej sytuacji. Najważniejsze to pozamykac wszystkie programy mogace korzystać z łącza internetowego oraz inne strony. Czasami jak to mało to najpierw dodaje przepis, potem zdjecie. Dzisiaj np. nie miałam problemów z dodaniem przepisów ale zdarzało sie juz ze dodawałam o 2 w nocy bo wtedy wiekszośc osób śpi i sieć nie jest zbyt obciazona.
Ja tez sciagnelam mozille,bo przez explorer nie moglam wstawiac,moze byc tez tak jak napisala Sliweczka,ze zdjecia sa zbyt duze,ja zawsze obrabiam je w paintcie.
witam wszystkich
probuje wlasnie dodac kilka przepisow na ta stronke niestety gdy juz wszystko napisze zaznacze i dodam zdjecie , to przy probie zapisania wyskakuje mi okienko z info 'WYSTAPIL BLAD W ZAPISIE' no i tak caly czas! czy ktos wie co jest nie tak?
z gory dziekuje za pomoc
Tez tak mialam ale mam dwie przegladarki internet explorer i mozilla.Raz mi nie wpisuje na mozilla to sobie dodaje na explorer.
Ja mam Internet Explorer i ani razu nie miałam żadnego problemu.
Becouse, może napisz dokładnie, co robisz po kolei. Mam nadzieję, że nie dodajesz tych kilku przepisów jako jeden wielki.
ja od jakiegoś czasu miałam taki problem wchodząc na portal z przeglądarki Internet Explorer. Od kiedy zmieniłam na Mozilla Firefox to te kłopoty zniknęły. Nie mam jednak pojęcia dlaczego tak się działo.
Nie wiem co może być przyczyną.Ja nie mam z tym problemów.Może spróbuj najpierw umieścić przepis a potem dodać zdjęcie,które musi mieć odpowiedni rozmiar.U mnie zamieszczaniem fotek zajmuje się dziecko,bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia.Pozdrawiam:-)))
witam wszystkich
probuje wlasnie dodac kilka przepisow na ta stronke niestety gdy juz wszystko napisze zaznacze i dodam zdjecie , to przy probie zapisania wyskakuje mi okienko z info 'WYSTAPIL BLAD W ZAPISIE' no i tak caly czas! czy ktos wie co jest nie tak?
z gory dziekuje za pomoc
help!!!! przepis!
Obserwuj wątekOdp: help!!!! przepis!
caroline1983
Odp: help!!!! przepis!
Anula
iwi69
Tez tak mialam ale mam dwie przegladarki internet explorer i mozilla.Raz mi nie wpisuje na mozilla to sobie dodaje na explorer.
karita
Becouse, może napisz dokładnie, co robisz po kolei. Mam nadzieję, że nie dodajesz tych kilku przepisów jako jeden wielki.
Odp: Odp: help!!!! przepis!
Pyza
Śliweczka
help!!!! przepis!
becouse
z gory dziekuje za pomoc