Ja mam najnowsza wersje i to po angielsku To raczej program z ktorego korzystam robiąc projekty na studiach, jest bardzo profesjonalny, mozna w nim zdziałac cuda i fantazyjne efekty. A zdjęcia potraw malo obrabiam i działam szybko . Kontrast zmieniam w galerii fotografii uslugi windows life (czyli taka przegladarka tradycyjna zdjec a mozna tez je szybko 3 kliknieciami i pociagnięciami myszki edytować), a napisy, kolaże i zmniejszanie robię w picasie
Możesz też użyć programu PhotoScape tez jest za darmo do pobrania w internecie i jest bardzo prosty w obsłudze i jest bardzo duży wybór w łaczeniu fotek zobacz obrazek
Możesz też użyć programu PhotoScape tez jest za darmo do pobrania w internecie i jest bardzo prosty w obsłudze i jest bardzo duży wybór w łaczeniu fotek zobacz obrazek
Ja też posługuję się Picassem,wejdź na pasek narzędzi i znajdź opcję kolarz,wybrane zdjęcia zaznacz i dodaj plusem.W ustawieniach są różne opcje kolarzy,warto się zapoznać z tym programem,daje on wiele możliwości.Życzę udanej zabawy
Odpowiedz na/ edytuj Jak zrobić zdjęcie w zdjęciu?? :)
Jak zrobić zdjęcie w zdjęciu?? :)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Jak zrobić zdjęcie w zdjęciu?? :)
Bahus
Oczywiście, że tak. Przepraszam za mylną nazwę. Napisałem tak jak mówię na co dzień.
Odp: Jak zrobić zdjęcie w zdjęciu?? :)
thegrooba
Odp: Odp: Jak zrobić zdjęcie w zdjęciu?? :)
evita0007
chodzi Ci Bahus o Adobe Photoshop ? tez go mam ale trudny jest troszke dla mnie ;(
Bahus
Odp: Odp: Odp: Jak zrobić zdjęcie w zdjęciu?? :)
evita0007
Proszę
Netka
Tego akurat nie znalam.Dzieki
evita0007
margolata
Jak tylko uruchomię chłopa do ściągnięcia programu i znajdę troszkę czasu to pokombinuję Dzięki
thegrooba
A.B.