Ja oczywiście używam do bigosu kiełbaskę oraz boczek i szynkę wiejską super się sprawdzają na takie wykwintne danie https://zpm-karol.pl/product/kielbasa-z-kija-048kg-zaklad-miesny-karol/https://zpm-karol.pl/product/boczek-wedzony-plastry-700g-zaklad-miesny-karol/https://zpm-karol.pl/product/szynka-wieprzowa-gotowana-600g-zaklad-miesny-karol/ polecam ten zestaw do bigosu idealnie się sprawdza
Ja używam łopatki. Twój bigos misiu wygląda przepysznie. Aż mi się zachciało tego specjału. Muszę skoczyć do sklepu kupić co trzeba i go zrobić, bo mi aż ślinka leci
Ja do bigosu dodaj np. karkówkę lub łopatkę. Kiedyś dałam szynkę i potem plułam sobie w brodę, bo mięso nie zmiękło. Było twarde jak suche. Od tej pory unikam jej jak ognia
Moja teściowa jak robi bigos dodaje do niego mięso wieprzowe. Chciałem zrobić podobny bigos i dodać do niego mięso. Jakie będzie najlepsze? Które mięso szybko się udusi i nie będzie twarde jak kamień?
Jakie mięso do bigosu
Obserwuj wątekOdp: Jakie mięso do bigosu
danusia09
Odp: Odp: Jakie mięso do bigosu
ciasteczka
Odp: Jakie mięso do bigosu
justyna107
Odp: Odp: Jakie mięso do bigosu
misia5
Odp: Jakie mięso do bigosu
mocsłodkości
Jakie mięso do bigosu
skuter5