Myślę że są różne przedziały cenowe - droższe niby powinno okazywac niezawodność ale tak nie jest. Przynajmniej według mnie. Ja na przykład wolałabym żeby taki sprzęt przeżył rok i się rozwalił a wtedy będę mieć okazję kupić sobie nowy
Moim zdaniem warto postawić przede wszystkim na sprzęt dobrej,solidnej jakości tak aby inwestycja była opłacalna przez wiele lat,akurat tym zajmujemy się na co dzień więc chętnie pomożemy i doradzimy na forum
Ja nie mam Kitchen Aid to nie będę Ci polacać lub nie.
Powiem Ci jedno - może Ci pomoże podjąć decyzję a może nie - kupując wszelkiego rodzaju sprzęt do domu - nie tylko do kuchni - trzeba pamiętać, że koszt to tylko jednorazowy wydatek i czasem lepiej jest wydać trochę więcej - raz - żeby mieć coś lepszej jakości niż później żałować lub jeszcze gorzej kupić tą droższą rzecz gdy ta tańsza nie spełnia naszych oczekiwań.
Hej, ostatnio mocno się zastanawiam nad zakupem urządzenia wielofunkcyjnego kitchen aid i nie wiem czy warto, bo jednak jest to dość droga zabawka. Może jest coś, co równie dobrze się sprawdza, a nie kosztuje milion dolarów? Czy jednak postawić na kitchen aid?
kitchen aid - warto?
Obserwuj wątekOdp: kitchen aid - warto?
ewela24
Odp: kitchen aid - warto?
rudapietrucha
SuperInterior_pl
Polpal
Powiem Ci jedno - może Ci pomoże podjąć decyzję a może nie - kupując wszelkiego rodzaju sprzęt do domu - nie tylko do kuchni - trzeba pamiętać, że koszt to tylko jednorazowy wydatek i czasem lepiej jest wydać trochę więcej - raz - żeby mieć coś lepszej jakości niż później żałować lub jeszcze gorzej kupić tą droższą rzecz gdy ta tańsza nie spełnia naszych oczekiwań.
kitchen aid - warto?
meg-air