Wyszło mi strasznie dużo klusek na parze. Można je zamrozić? Jeśli tak to mrozimy je przed parowaniem czy już ugotowane na parze?
Ja robię ostatnio kluski bez nadzienia i mrożę je po wcześniejszym uparowaniu. Potem zmrożone daję do garnka na sitko do gotowania na parze i paruję około 10-15 minut. Zależy od wielkości kluski. Potem tylko sos i obiad zrobiony
Ja robiłam z jagodami. Zamroziłam już gotowe takie po ugotowaniu na parze. Potem odgrzeję na parze tak jak Ty robisz z kluskami bez nadzienia.
Wyszło mi strasznie dużo klusek na parze. Można je zamrozić? Jeśli tak to mrozimy je przed parowaniem czy już ugotowane na parze?
Ja robię ostatnio kluski bez nadzienia i mrożę je po wcześniejszym uparowaniu. Potem zmrożone daję do garnka na sitko do gotowania na parze i paruję około 10-15 minut. Zależy od wielkości kluski. Potem tylko sos i obiad zrobiony
Kluski na parze
Obserwuj wątekOdp: Odp: Kluski na parze
robaczek
Ja robiłam z jagodami. Zamroziłam już gotowe takie po ugotowaniu na parze. Potem odgrzeję na parze tak jak Ty robisz z kluskami bez nadzienia.
Odp: Kluski na parze
ciasteczka
Ja robię ostatnio kluski bez nadzienia i mrożę je po wcześniejszym uparowaniu. Potem zmrożone daję do garnka na sitko do gotowania na parze i paruję około 10-15 minut. Zależy od wielkości kluski. Potem tylko sos i obiad zrobiony
Kluski na parze
robaczek