Moja mama obsmaża na suchej patelni skrzydełka i udka z kurczaka. Daje je do garnka. Na tym co się wytopiło przesmaża warzywa. Jak będą rumiane dorzuca do mięsa zalewa wodą dodaje liścia laurowego, angielskie ziele i gotuje na wolnym ogniu aż rosół będzie idealny
Ciekawy pomysł z tym obsmażaniem. Muszę go kiedyś wypróbować.
Moja mama obsmaża na suchej patelni skrzydełka i udka z kurczaka. Daje je do garnka. Na tym co się wytopiło przesmaża warzywa. Jak będą rumiane dorzuca do mięsa zalewa wodą dodaje liścia laurowego, angielskie ziele i gotuje na wolnym ogniu aż rosół będzie idealny
Kolor rosołu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Kolor rosołu
skuter5
Ciekawy pomysł z tym obsmażaniem. Muszę go kiedyś wypróbować.
Odp: Kolor rosołu
biedroneczki
Moja mama obsmaża na suchej patelni skrzydełka i udka z kurczaka. Daje je do garnka. Na tym co się wytopiło przesmaża warzywa. Jak będą rumiane dorzuca do mięsa zalewa wodą dodaje liścia laurowego, angielskie ziele i gotuje na wolnym ogniu aż rosół będzie idealny
Odp: Odp: Kolor rosołu
ciasteczka
Opalona cebula jest genialna Już przy jej opalaniu człowiek ma ochotę ją zjeść
Odp: Odp: Odp: Kolor rosołu
ciasteczka
To samo miałam napisać Nie ma to jak rosół ze swojskiej kury
Odp: Odp: Kolor rosołu
misia5
Doskonała też jest swojska kura Kurczaki kupowane w sklepach to jednak nie to samo co kura śmigająca po ogrodzie z jadająca to i owo
Odp: Kolor rosołu
misia5
Do rosołu dodaj opaloną cebulę Powinna być cała czarna
Kolor rosołu
biedroneczki