Tak na szybko przychodzi mi na myśl zmiksowany szpinak i czerwone buraki.
Czym można zabarwić ciasto na pierogi tak, by one nie straciły tego koloru przy gotowaniu?
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Kolorowe ciasto na pierogi
Obserwuj wątekOdp: Odp: Kolorowe ciasto na pierogi
mocsłodkości
Dodajesz świeże czy ugotowane buraki?
Odp: Kolorowe ciasto na pierogi
biedroneczki
A może kurkuma?
Odp: Kolorowe ciasto na pierogi
lukrowanepierniczki
A puree z marchewki lub dyni?
Odp: Kolorowe ciasto na pierogi
misia5
Kolorowe ciasto na pierogi
robaczek