Podobno jak coś jest do wszystkiego,to zarazem do niczego.. Ale jeżeli faktycznie jesteś przekonany co do zalet Kombiwaru,to oczywiście warto zastanowić sie nad jego kupnem.
jeśli szukasz urządzenia do gotowania, czy pieczenia, smażenia w jednym to poza kombiwarem masz do wyboru varadero urządzenie jedyne w swoim rodzaju jak dotąd, spełnia różne funkcje poprzez system ramek i akcesoriów stosowanych pomiędzy dwoma płytami grzewczymi odlewanymi w specjalnej technologii, dzięki której błyskawicznie się rozgrzewa i utrzymuje stała temperaturę nawet 280 st C, możesz gotować, grillować, smażyć w jednym urządzeniu. Nie należy do najtańszych ale warto wydać pieniądze na wysoką jakość i użyteczność sprzętu
Kombiwar to świetna sprawa, naprawdę. Szczególnie biorąc pod uwagę ,ze to takie zdrowe jedzenie. Szczególnie ryba przygotowana w tym urządzeniu jest przepyszna, bo jest taka soczysta. no i nie jest to drogi sprzęt, taki naprawdę dobry model można już kupić za około 300 złotych http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/agd/kategoria/?id=166&prod=88079
Eli!Chyba widziałyśmy tą samą reklamę.Po jej obejrzeniu zainteresowałam się tym produktem.Ale chciałam wiedzieć jak ten sprzęcik funkcjonuje na co dzień.Wiadomo,że w reklamie jest wszystko super.Może jakiś użytkownik tego urządzenia mi pomoże i wyda swoją opinię?Będę wdzięczna.
Ja nie mam kombiwara,ale oglądałam reklamę w TVN.Jest to kombiwar halogenowy i ostatnio bardzo potaniał.Nosiłam się z zamiarem kupienia go,ale miałam wesele córki i masę wydatków i na razie nic z tego.Z reklamy wynika,że można w nim wszystko robić:piec chleb,ciasta,nięsa,grillować,gotować.
Na działce zepsuła mi się kuchenka elektryczna i w jej miejsce noszę się z zamiarem kupić kombiwar.Nie wiem,czy to jest praktyczne urządzenie.Dlatego będę wdzięczna,jeżeli będę mogła poznać Waszą opinię o tym urządzeniu
Kombiwar
Obserwuj wątekOdp: Kombiwar
Odp: Odp: Kombiwar
Odp: Kombiwar
ptys
Śliweczka
eli_555
Kombiwar
Śliweczka