czytam, czytam, mysle...
najgorsze(?) to, ze Bahus mnie dosc przekonuje
i musze tez powiedziec, ze u nas w (zg)redakcji podnosily sie juz wczesniej takie glosy
wyluzowanie sie to dobry postulat
pytanie tylko czy wlasnie mozliwosc ciśnięcia punktow komentarzami nie powoduje - paradoksalnie - braku luzu u niektorych
bo zamiast popisac sobie cos na forum i dac innym cos od siebie - klepia "dobre, zrobilem" czy inne takie. pytanie czy oni, piszac to, maja cos wspolnego z luzem i dobra zabawa
No dobra poddaję się....Niech wam będzie...Co do profesjonalizmu to mam go dosyć na co dzień. Tutaj szukam hobbystów takich jak ja. Aby sobie pogadać o jedzeniu, a nie o gramaturach, wydajności surowców, normach itp. (czyli opracowaniu potraw tak aby osiągnąć jak najwyższy zysk). Bardziej mnie interesuje jak Małgosia podała naleśniki niż jakiej obróbce poddać dzika aby były jak najmniejsze ubytki.
Bahus
Zgadzam sie z Malgorzata, a ze zdazaja sie takie ludki co faktycznie czasami tylko kropke postawia no coz, forum jest publicznie dostepne i szkoda o nich nawet gadac, a takie komentarze jakich Bahus bys oczekiwal to moze na jakims bardziej profesjonalnym forum byz znalazl?
Komentarze
Obserwuj wątekOdp: Komentarze
dobry
Odp: Odp: Komentarze
cremebrule
Jak dla mnie warte zauwazenia jest to ze akurat Ci co tak pisza to nigdzie blisko czolowki punktowej sie i tak nie doczlapali...
Odp: Komentarze
dobry
najgorsze(?) to, ze Bahus mnie dosc przekonuje
i musze tez powiedziec, ze u nas w (zg)redakcji podnosily sie juz wczesniej takie glosy
wyluzowanie sie to dobry postulat
pytanie tylko czy wlasnie mozliwosc ciśnięcia punktow komentarzami nie powoduje - paradoksalnie - braku luzu u niektorych
bo zamiast popisac sobie cos na forum i dac innym cos od siebie - klepia "dobre, zrobilem" czy inne takie. pytanie czy oni, piszac to, maja cos wspolnego z luzem i dobra zabawa
Odp: Komentarze
cremebrule
Odp: Odp: Komentarze
malgorzata
Odp: Komentarze
jarek-energy
Odp: Odp: Komentarze
malgorzata
Odp: Komentarze
Bahus
Bahus
Odp: Komentarze
pusieczek2@wp.pl
Odp: Komentarze
cremebrule