Ja też mam taki "zielnik" na parapecie w kuchni, świetna sprawa zwłaszcza zimą. Świeże zioła zawsze dodają fajnego smaku potrawą, dlatego warto zorganizować sobie taką przestrzeń w kuchni.
Koper powinien wyrosnąć w doniczce. Nie próbowałam, ale wydaje mi się, że jeśli pietruszka tak będzie rosła, to koperek też powinien. Może miałaś jakieś stare nasiona,a lbo zapomniałaś podlewać
Dbałam o niego, ale wyrosła mi trawa, zamiast aromatycznego kopru Poszedł na wysokość. Był cieniusieńki. Potem zdechł. Próbowałam kilka razy z różnymi nasionami ( różne firmy jak i własne z działki) efekt zawsze był ten sam
Koper powinien wyrosnąć w doniczce. Nie próbowałam, ale wydaje mi się, że jeśli pietruszka tak będzie rosła, to koperek też powinien. Może miałaś jakieś stare nasiona,a lbo zapomniałaś podlewać
Taki mrożony koper to skarb Zwykłą jarzynową potrafi zmienić w zupę zupełnie inną i wyjątkową. Dodany do ziemniaków podkręca ich smak. W sos koperkowy palce lizać Mrożę go całkiem sporo, bo jest rozchwytywany
Próbował ktoś wysiać koper do doniczki by rósł zimą? Jest to wykonalne czy raczej nieosiągalne? Pietruszka i szczypiorek mi tak rosną. Nie wiem tylko czy jest sens sypać koper
Niestety koper w doniczce nie urośnie. Chyba, że ja miałam felerne nasiona Próbowałam kilka razy i za każdym razem efekt był ten sam. Nasiona zeszły koper wyrósł na 4 cm i "zdechł".
Szkoda. A taką miałem nadzieję, że i ten dodatek uda mi się mieć non stop pod ręką. Mówi się trudno. Zamrożę świeży i będzie jak znalazł
Próbował ktoś wysiać koper do doniczki by rósł zimą? Jest to wykonalne czy raczej nieosiągalne? Pietruszka i szczypiorek mi tak rosną. Nie wiem tylko czy jest sens sypać koper
Niestety koper w doniczce nie urośnie. Chyba, że ja miałam felerne nasiona Próbowałam kilka razy i za każdym razem efekt był ten sam. Nasiona zeszły koper wyrósł na 4 cm i "zdechł".
Koper w doniczce
Obserwuj wątekOdp: Koper w doniczce
fitAga
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Koper w doniczce
mocsłodkości
Dokładnie. Takie własne zioła, które mamy pod ręką o każdej porze są niezastąpione.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Koper w doniczce
biedroneczki
Odp: Odp: Odp: Odp: Koper w doniczce
kamula
Odp: Odp: Koper w doniczce
ciasteczka
Dbałam o niego, ale wyrosła mi trawa, zamiast aromatycznego kopru Poszedł na wysokość. Był cieniusieńki. Potem zdechł. Próbowałam kilka razy z różnymi nasionami ( różne firmy jak i własne z działki) efekt zawsze był ten sam
Odp: Koper w doniczce
paulinna28
Odp: Odp: Odp: Koper w doniczce
mocsłodkości
Odp: Odp: Koper w doniczce
skuter5
Szkoda. A taką miałem nadzieję, że i ten dodatek uda mi się mieć non stop pod ręką. Mówi się trudno. Zamrożę świeży i będzie jak znalazł
Odp: Koper w doniczce
ciasteczka
Koper w doniczce
skuter5